Σάββατο, 20/04/2024 | 15:20

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Πρέβεζα-Αναμένονται και νέες προσθήκες ποδοσφαιριστών

573 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/08/2021, 8:59 πμ | 0 σχόλια

Στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’, η ομάδα του ΠΑΣ ξεκίνησε την προετοιμασία της το απόγευμα της Δευτέρας 9 Αυγούστου 2021, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του συλλόγου Άγγελος Μπέκας καλωσόρισε όλους τους ποδοσφαιριστές, ευχόμενος να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Ρεκατσίνας, ο οποίος αφού καλωσόρισε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, τόνισε ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα σε κάθε παίκτη σε ότι και αν χρειαστούν.

Στο γήπεδο και στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν πολλά μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, θέλοντας να δείξουν ότι η ομάδα θα είναι ενωμένη σε κάθε στιγμή.

Τα μέλη του Δ.Σ αλλά και οι παίκτες καλωσόρισαν και το νέο γενικό αρχηγό του ΠΑΣ Πρέβεζας Χρήστο Τσόκο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Ο Χρήστος Τσόκος έχει μεγάλη εμπειρία στα διοικητικά του συλλόγου και έχει διατελέσει μέλος επί σειρά ετών σε πολλές θέσεις και σίγουρα θα βοηθήσει τον ΠΑΣ Πρέβεζα να έχει μία πορεία χωρίς προβλήματα.

Αμέσως μετά όλοι οι ποδοσφαιριστές πάτησαν τον χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου για να ξεκινήσουν την προπόνηση υπό τις οδηγίες του Άγγελου Μπέκα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ρόστερ του συλλόγου δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες προσθήκες ποδοσφαιριστών, μερικές εκ των οποίων θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη.

Εισιτήρια Διαρκείας

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΣ Πρέβεζα τα οποία θα είναι για να παρακολουθήσει το φίλαθλο κοινό όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του συλλόγου και κοστίζουν 50 ευρώ.

Τα εισιτήρια διαρκείας μπορείτε να τα προμηθεύεστε στα παρακάτω σημεία:

FreeTimeCafé (Τσόκος Κωνσταντίνος) – Λ. Ειρήνης 104 – 26821 000787

Café ‘’Τσέρκι’’ (Ροπόκης Αλέξανδρος) – Δαρδανελίων 1 – 26820 27072

Λογιστικό Γραφείο (Ρεκατσίνας Σπύρος)-Λ. Ειρήνης 42 – 26820 61331

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα