Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:33

«Ασημένια» Ολυμπιονίκης η κόρη του διάσημου τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν

497 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/08/2021, 9:02 πμ | 0 σχόλια

Εκτός της παγκόσμιας αναγνώρισης που συνοδεύει το όνομα Σπρίνγκστιν, η οικογένεια τους έχει πλέον να υπερηφανεύεται και για μία αθλητική, αφού η κόρη του Μπρους, Τζέσικα, κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ασημένιο μετάλλιο στην ιππασία.

«Ασημένια» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τις ΗΠΑ, η κόρη του μεγάλου τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν στην πρώτη της συμμετοχή. Η Αμερικανίδα ιππέας, νούμερο 27 στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν μέρος μιας ομάδας τεσσάρων αθλητών που αγωνίστηκαν στο άλμα και στα εμπόδια έχοντας για άλογο τον Ντον Χουάν, έναν 12χρονο Βέλγο επιβήτορα.

Η διάκριση ήρθε στο άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων. Συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Σουηδία, οι ιππείς της οποίας (Χένρικ φον Έκερμαν, Μάλιν Μπάργιαρντ-Γιόνσον, Πέντερ Φρέντρικσον) ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους σε συνολικό χρόνο 122.90, την ώρα που οι Αμερικανοί Λόρα Κράουτ, Τζέσικα Σπρίνγκστιν και ΜακΛέιν Γουόρντ σημείωσαν χρόνο 124.20. Το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό της υπερπήδησης εμποδίων κατέκτησε το Βέλγιο, οι ιππείς του οποίου (Πίτερ Ντέβος, Ζερόμ Γκερί, Γκρεγκορί Βατελέ) είχαν συνολικά 12 ποινές στη λήξη του τελικού.

ΠΗΓΗ: newsit.gr φωτο: Reuters

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα