Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:32

Αγωνιστική εκδήλωση στο Θεσπρωτικό: «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

556 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/08/2021, 10:37 πμ | 0 σχόλια

Αγωνιστική εκδήλωση στο Θεσπρωτικό, με τίτλο: «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Την Τετάρτη 11 Αυγούστου, στις 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Θεσπρωτικού «Κατερίνα Θάνου», παιδιά ηλικίας 4 έως 18 ετών θα παίξουν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
Θα διοργανωθούν αγώνες ποδοσφαίρου, ταχύτητας, τσουβαλοδρομίες, μουσικές καρέκλες, αλλά και σκυταλοδρομία και διελκυστίνδα.. Ο τίτλος της αγωνιστικής δράσης είναι: Παιχνίδια χωρίς σύνορα» και έρχεται σε συνέχεια δράσης αναβίωσης παλιών παιχνιδιών που έγινε στην Πλατεία Γοργομύλου την Πέμπτη 5 Αυγούστου, από τα ΚΔΑΠ του Δήμου.
Ο κ. Παπαβασιλείου, δάσκαλος του τένις, θα μιλήσει στα παιδιά για το άθλημα και το τι πρέπει να γνωρίζουν. Επίσης θα γίνει παρουσίαση προγράμματος πολεμικών τεχνών από δασκάλα του Ταε Κβον Ντο. Την επίβλεψη θα έχει η Γεωργία Δράκου, δασκάλα παραδοσιακών χορών στον Μορφωτικό Σύλλογο Θεσπρωτικού. Ακόμη θα γίνει ένα μίνι αφιέρωμα στους Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ σε όλα τα παιδάκια θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.
Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζηρού, το ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού «Το Μελίσσι»,, η Τ.Κ. Θεσπρωτικού, ο Μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού, ο Α.Γ.Ο Θεσπρωτικού, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού και ο Α.Κ. Ταε Κβον Ντο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα