Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:53

Στην ΕΡΤ1 το παλαιότερο καρνάγιο της Πρέβεζας ηλικίας 85 Ετών

609 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/07/2021, 11:28 πμ | 0 σχόλια

Στην ΕΡΤ1 το παλαιότερο καρνάγιο της Πρέβεζας ηλικίας 85 Ετών!!
VIDEO

Στην συχνότητα της ΕΡΤ 1 το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, βρέθηκε το αρχαιότερο καρνάγιο της Πρέβεζας στην τοποθεσία Βαθύ, ιδιοκτησίας του Δημήτρη και των γιών του Ιωάννη και Αλέξανδρο Μανέτα.
Ο Νομός της Πρέβεζας πέρα από τις υπέροχες παραλίες, τους όμορφους Αρχαιολογικούς Χώρους, την Μοναδική Ιστορία της, τους Μύθους και την γαστρονομία έχει και πολλά άλλα πράγματα να αναδείξει όπως την κουλτούρα της, τον πολιτισμό, τις ιδιαίτερες τεχνικές της στο κομμάτι της ναυπηγίας απο αρχαιοτάτους χρόνους. Έχει να αναδείξει τους πολύτιμους και σημαντικούς ανθρώπους της που βαστούν γερά την παράδοση.
Απο την πλευρά της η Νέα Ένωση Ξενοδόχων του Νομού της Πρέβεζας βρίσκεται πάντα δίπλα σε θέματα και σε ιδιαίτερους ανθρώπους του πολιτισμού και της παράδοσης. Αυτή την φορά επιλέξαμε το μοναδικό και ιδιαίτερο καρνάγιο της πόλης μας όπου κοσμεί και δίνει μια ιδιαίτερη αίγλη στην Πρέβεζα.
Βρίσκεται πάνω στον δρόμο στην περιοχή “Μαργαρώνα” όπου οι ιδιοκτήτες της εργάζονται με Ήθος, Αγάπη και Σεβασμό για το επάγγελμα τους.
Αφηγήθηκαν ωραίες ιστορίες για την εκπομπή όπου πραγματικά χαίρεσαι να τους ακους να μιλούν για την παράδοση του καρνάγιου. Ο τόπος μας εχει πολλούς και ξεχωριστούς Ανθρώπους που θα πρέπει να τους προβάλλουμε.

Αξίζει να είμαστε δίπλα τους γιατί, το έργο που επιτελούν ειναι πολιτισμός.
Θέλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε την ΕΡΤ 1, τον παρουσιαστή Γιάννη Σκάλκο, την αρχισυντάκτρια Χαρά Ψαθά, τον δημοσιογράφο Προκόπη Αγγελόπουλο και όλους τους συντελεστές της εκπομπής.
Επίσης ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς ιδιοκτήτες του καρνάγιου Δημήτρη και Ιωάννη Μανέτα για την συνεργασία με την Ένωση και το άψογο τηλεοπτικό αποτέλεσμα.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα