Πέμπτη, 25/04/2024 | 01:16

Στέργιος Γιαννάκης : Για την εφημέρευση του κέντρου υγείας Φιλιππιάδας

652 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/07/2021, 1:07 μμ | 0 σχόλια

Ο Βουλευτής Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιος Γιαννάκης και ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας τους αποφάσισαν και συντόνισαν την έναρξη της εφημέρευσης του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας από τον Αύγουστο του 2021 και για 8 εικοσιτετράωρα το μήνα.
Υπενθυμίζεται ότι η εφημέρευση του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας είχε ανασταλεί επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ από 01/05/2018, με πολύ δυσάρεστες για την περιοχή συνέπειες, δεδομένου ότι τα πλησιέστερα Κέντρα Υγείας καθώς επίσης και τα Νοσοκομεία απέχουν πολλές δεκάδες χιλιόμετρα, οι κάτοικοι είναι κυρίως άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και χαμηλών οικονομικών εισοδημάτων, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα στην περιοχή και επιπλέον φιλοξενούνται εκατοντάδες πρόσφυγες στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Φιλιππιάδας.

Και σε αυτή την περίπτωση αποδεικνύεται περίτρανα ότι με την άριστη συνεργασία μεταξύ των φορέων επιτυγχάνονται τα βέλτιστα αποτελέσματα προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Από το Γραφείο Τύπου
του Βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης
κ. Στέργιου Γιαννάκη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα