Πέμπτη, 18/04/2024 | 18:27

Πιο κοντά στη Β΄Εθνική ο Αχέρων Καναλακίου- Επικράτησε 4-0 του Διαγόρα

676 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/07/2021, 7:55 μμ | 0 σχόλια

Ο Αχέρων Καναλακίου επικράτησε με 4-0 του Διαγόρα Στεφανοβικείου και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στα μπαράζ του 1ου ομίλου, πίσω από την Αναγέννηση Καρδίτσας που σήμερα είχε ρεπό.
Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει πιο κοντά στην Β΄Εθνική του ομάδα του Αχέρων που ζευγάρωσε τις νίκες του. Την ερχόμενη Κυριακή ο Αχέρων αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ορφέα Ξάνθης και με θετικό αποτέλεσμα μπαίνει πιο γερά στο κόλπο της ανόδου στη Β΄Εθνική ή αν θέλετε για να ακριβολογούμε στη Σούπερ ληγκ 2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη SL2, για τον Βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 4 Ιουλίου

Αχέρων Καναλακίου – Διαγόρας Στεφανοβικείου 4-0
(31’ Ντόκος, 65’ Βέρμπης, 67’ Κυριάκης, 76’ Γεωργάκης)

Ποσειδών Μηχανιώνας – Ορφέας Ξάνθης 1-1
(48’ πέν. Ξανθόπουλος – 12’ Γκασιμπαγιαζίδης)

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Η βαθμολογία

Αναγέννηση Καρδίτσας 7
Αχέρων Καναλακίου 6
Ποσειδών Μηχανιώνας 5
Ορφέας Ξάνθης 4
Διαγόρας Στεφανοβικείου 0
Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Κυριακή 11 Ιουλίου, 18:00

Ορφέας Ξάνθης – Αχέρων Καναλακίου

Διαγόρας Στεφανοβικείου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Ρεπό: Ποσειδών Μηχανιώνας

Μεγάλη εντός έδρας νίκη του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου με 4-0 επί του Διαγόρα Στεφανοβικείου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Στο 31’ ο Βασιλάκης έκανε την κούρσα από τα αριστερά, έδωσε στον Τάτση, ο οποίος μέσα από την περιοχή και αριστερά έκανε τη συρτή σέντρα και ο Ντόκος με πλασέ έγραψε το 1-0 για το Καναλάκι. Στο 37’ ο Ζδράβος από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Αποστολίδη. Η νίκη του ΠΑΣ Αχέρων σφραγίστηκε στο 65’, όταν ο Πότσης με συρτή πάσα έδωσε στον Βέρμπη, ο οποίος από κοντά έγραψε το 2-0. Στο 67’ ο Κωνσταντίνου έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά, μπήκε στη περιοχή έκανε τη σέντρα και ο Κυριάκης με κεφαλιά σημείωσε το 3-0. Το κερασάκι στη τούρτα για την ομάδα του Καναλακίου μπήκε στο 76’, όταν ο Γεωργάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 4-0.
Με αυτή τη νίκη ο Αχέροντας έφτασε τους έξι βαθμούς σε τρία ματς και την τελευταία αγωνιστική στην Ξάνθη κόντρα στον Ορφέα θα δώσει το τελευταίο ματς του μίνι πρωταθλήματος και με θετικό αποτέλεσμα θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Super League 2.
Σκόρερ: Ντόκος (31’), Βέρμπης (65’), Κυριάκης (67’), Γεωργάκης (76’)
Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Τζιάρρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Τάτσης, Φράγκος, Βασιλάκης, Μανιώτης, Γεωργάκης (80’ Ερέκι), Πότσης (75’ Ντάμπος), Βέρμπης (75’ Αναστασιάδης), Ντόκος (80’ Εμβραϊζόγλου), Ζδράβος (66’ Κυριάκης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ (Αρσένος): Αποστολίδης, Λάιος (46’ Σπαθής), Σκύφτας (46’ Καραμπούσης), Γιαουπλάρι, Ναουμίδης, Θ. Κυρίτσης, Κούβελας (68’ Σιώβας), Παπαγεωργίου (46’ Αλεξίου), Αναστασίου (59’ Κόφας), Μπλέντι Μούτσα, Γ. Κυρίτσης.
Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Διαμαντής (Ηπείρου)
4ος: Πάνος (Ηπείρου)

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα