Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:14

Θανάσης Καββαδάς: «Με αίσθημα πληρότητας ολοκληρώθηκε η 8ετής μου θητεία στην ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας

413 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/07/2021, 5:24 μμ | 0 σχόλια

Θανάσης Καββαδάς: «Με αίσθημα πληρότητας ολοκληρώθηκε η 8ετής μου θητεία στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας Λευκάδας – Πετύχαμε πολλά, ο αθλητισμός μπορεί και πρέπει να ενώνει»

Με αφορμή την ολοκλήρωση της 8ετούς θητείας του στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας – Λευκάδας, ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, έχοντας υπηρετήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου της Ένωσης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση μετά την πρόσφατη ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου:
«Υπηρέτησα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό από τη θέση του Αντιπροέδρου στην Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας για οκτώ συναπτά έτη (2013-2021).
Με αίσθημα πληρότητας για όσα πετύχαμε, με αναμνήσεις και αισθήματα αγάπης για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και με εμπιστεύθηκαν, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο. Ομολογώ ότι θα νοσταλγώ πάντα αυτά τα οκτώ χρόνια μέσα στα οποία πετύχαμε πολλά και πιστεύω ότι επιτελέσαμε ένα αξιόλογο έργο προς όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα των αθλητών. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους. Έκανα δυνατές φιλίες. Εισέπραξα την αγάπη του κόσμου και την εκτίμησή του – και για όλα αυτά η πορεία μου στην ΕΠΣ θα μου μείνει ανεξίτηλη.
Από το 2013 που βρέθηκα στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, αναβαθμίσαμε τη λειτουργία της Ένωσης. Με εκδηλώσεις την φέραμε πιο κοντά στις τοπικές κοινωνίες – μάλιστα για πρώτη φορά διοργανώσαμε εκδήλωση της Ε.Π.Σ. στη Λευκάδα, παρουσία του Προέδρου της Ε.Π.Ο. και υψηλόβαθμων στελεχών του αθλητισμού, με τιμητικές διακρίσεις σε αθλητές και παράγοντες του αθλητισμού από τις περιοχές που συμμετέχουν στην Ένωση. Ιδιαίτερη βράβευση έγινε για πρώτη φορά σε αριστούχους μαθητές που διακρίθηκαν και στον αθλητισμό.
Βελτιώσαμε τις συνθήκες για τους αθλητές, καθιερώνοντας την παρουσία ιατρών και πρώτων βοηθειών στα γήπεδα, πραγματοποιώντας σεμινάρια πρώτων βοηθειών σε Πρέβεζα και Λευκάδα, θεσπίζοντας τη διεξαγωγή πρωταθλημάτων υποχρεωτικά σε γήπεδα με χόρτο, αλλά και διευκολύνοντας την επικοινωνία των σωματείων μεταξύ τους δημιουργώντας την επίσημη ιστοσελίδα μας, ανακαινίσαμε τα γραφεία και αναβαθμίσαμε τον εξοπλισμό. Κάναμε πιο ανταγωνιστικά τα πρωταθλήματα με τη διεξαγωγή αγώνων play-off. Διοργανώσαμε για πρώτη φορά στα χρονικά της Ένωσης τον θεσμό του Super-Cup, που για πρώτη φορά έγινε στη Λευκάδα. Δημιουργήσαμε Σχολή Προπονητών επιπέδου UEFA C και UEFA D, και Σχολή Διαιτησίας και σεμινάρια, ώστε να αναδεικνύονται νέοι διαιτητές.
Στην περίοδο της πανδημίας πήραμε μέτρα στήριξης, λάβαμε απόφαση να καλύψουμε τα παράβολα για τη συμμετοχή των σωματείων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και να συμβάλουμε στην κάλυψη εξόδων διαιτησίας για δύο αγωνιστικές για κάθε ομάδα.
Και δεν μπορώ να μην αναφέρω και μια επιτυχία που με κάνει προσωπικά υπερήφανο, καθώς συνέβαλα στη δημιουργία του νέου σήματος της Ένωσης, με την προσθήκη του Πήγασου, του εμβλήματος της Λευκάδας, δίπλα στα τείχη της Νικοπόλεως, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., καταδεικνύοντας έτσι ότι η Ένωση αφορά εξίσου την Πρέβεζα και τη Λευκάδα, είναι ενιαία και αδιαίρετη.
Λειτούργησα πάντα με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύθηκαν, όλους όσους συνεργαστήκαμε και συμπορευθήκαμε σε αυτήν την ωραία διαδρομή, πετυχαίνοντας μαζί τόσα πολλά. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία, αλλά και όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΠΣ και των δύο περιόδων, με τα οποία είχα άριστη συνεργασία.
Θέλω να ευχηθώ, μετά τις εκλογές της Κυριακής, καλή δύναμη, υγεία και καλή συνέχεια σε όλα τα παλιά και τα νέα μέλη της νέας διοίκησης. Θα είμαι πάντα αρωγός στην προσπάθειά τους, και θα σταθώ στο πλευρό και της διοίκησης και όλων των σωματείων, γιατί ο αθλητισμός ενώνει.»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα