Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:06

Δήμος Πρέβεζας- Ενημερωτική εκδήλωση: Αειφορία και δομημένο περιβάλλον

537 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/07/2021, 3:30 μμ | 0 σχόλια

Διοργάνωση Ενημερωτικής Εκδήλωσης
Αειφορία και δομημένο περιβάλλον: προς την κατεύθυνση πόλεων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος

21/7/2021

Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με τίτλο «Αειφορία και δομημένο περιβάλλον: προς την κατεύθυνση πόλεων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος» στο πλαίσιο του έργου SOLIS «Διασυνοριακή συνεργασία για την ενεργειακή αποδοτικότητα με τη χρήση ηλιακής ενέργειας» την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 στις 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Margarona Royal Hotel στην Πρέβεζα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά με τη φυσική παρουσία περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης της μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
https://us02web.zoom.us/j/85133167969?pwd=VWhvODVVWU1jRk5haGg4cjF5Z05UQT09
Meeting ID: 851 3316 7969 | Passcode: 102351
Στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση της ιδέας, των πιλοτικών δράσεων και των αναμενόμενων αποτελεσμάτων του έργου σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και λοιπούς φορείς της ευρύτερης διασυνοριακής περιοχής. Η εκδήλωση στοχεύει κυρίως στην ενημέρωση και πληροφόρηση εκπροσώπων θεσμικών οργάνων και αρχών που έχουν την ικανότητα να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν παρόμοιες επενδύσεις. Ειδικός στόχος της εκδήλωσης είναι να προωθήσει την αξιοποίηση των ΑΠΕ, τις παρεμβάσεις ενεργειακής απόδοσης και τη μεταφορά τεχνολογίας και τεχνογνωσίας σε τοπικό επίπεδο, καθώς και να αναδείξει καλές πρακτικές στους παραπάνω τομείς.
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας να προβάλλετε και να καλύψετε την εκδήλωση.
Λίγα λόγια για το Έργο

Το έργο SOLIS εγκρίθηκε και υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA ΙΙ «Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020» από Δήμο Πρέβεζας (υπό την ιδιότητα του Επικεφαλής Δικαιούχου) σε συνεργασία με το Δήμο Φοινίκης και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας – Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών. To SOLIS αναγνωρίζει τις προκλήσεις που θέτει η μετάβαση σε μία οικονομία χαμηλού άνθρακα και αξιοποιεί το δυναμικό Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στη διασυνοριακή περιοχή της Ελλάδας και της Αλβανίας. Το SOLIS σκοπεύει να αναδείξει τη σημασία του ενεργειακού σχεδιασμού σε τοπικό επίπεδο και να ενδυναμώσει την ενεργειακή αποδοτικότητα σε πολλαπλά επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες https://solisproject.eu/

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα