Τετάρτη, 24/04/2024 | 17:48

Το μεγάλο φαβορί των εκλογών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ!

896 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/06/2021, 12:04 μμ | 0 σχόλια

Γνωρίζει το ποδόσφαιρο όσο λίγοι, οι διαπροσωπικές σχέσεις που έχει αναπτύξει με προσωπικότητες αυξημένης εμβέλειας του ποδοσφαίρου μας, πιστοποιούν ότι η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας χαίρει εκτίμησης και σεβασμού σε κεντρικό επίπεδο.

Το μεγάλο φαβορί των εκλογών για την προεδρία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη και είχαν μια ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων για το ποδόσφαιρό μας.

Ο Θωμάς Κάρτσακλας και οι άνθρωποι που συγκροτούν τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, δεν αρέσκονται σε φανφάρες και πομπώδεις δηλώσεις, αφήνουν το έργο τους να μιλήσει.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες έχουν κερδίσει για μια ακόμη φορά την αμέριστη στήριξη και την εμπιστοσύνη των σωματείων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η σημερινή διοίκηση του Θωμά Κάρτσακλα και τα σωματεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας συνεχίζουν μαζί με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σ’ αυτές τις εκλογές της Ένωσης για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον του ποδοσφαίρου μας!

Ακολοθουθεί Δελτίο τύπου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας:

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στα Γραφεία της Ε.Π.Ο. πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρόεδρου της Ε.Π.Ο. κ.Ζαγοράκη Θεόδωρου και του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Πρέβεζας-Λευκάδας κ.Κάρτσακλα Θωμά.
Οι δύο άνδρες συνδέονται με προσωπική φιλία και η συζήτηση που αφορούσε τις ανάγκες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ένωσής μας διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Ο Πρόεδρος της Ένωσης ενημέρωσε τον κ.Ζαγοράκη ότι είναι επιτακτική ανάγκη η οικονομική ενίσχυση των Σωματείων της Γ’ Εθνικής αλλά και των υπόλοιπων Ερασιτεχνικών Σωματείων όλων των Κατηγοριών, λόγω της έκτακτης κατάστασης που επλήγησαν τα Σωματεία λόγω της πανδημίας. Επίσης συζητήθηκε και ολιστική μελέτη η οποία θα απασχολήσει την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. 25/6/2021.
Τέλος ο κ.Ζαγοράκης ενημέρωσε τον κ.Κάρτσακλα ότι κατά την περίοδο του καλοκαιριού θα επισκεφτεί την Πρέβεζα και στη συνέχεια θα περάσει ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του στη Λευκάδα, έχοντας έτσι τα Σωματεία μας την ευκαιρία να παρευρεθούν σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο..

Για την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας -Λευκάδας
Ο Πρόεδρος
Θωμάς Κάρτσακλας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα