Παρασκευή, 19/04/2024 | 18:10

Στο MEGA TV για τον Κοινωνικό Τουρισμό η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

749 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/06/2021, 11:55 πμ | 0 σχόλια

Σε Ζωντανή Σύνδεση από την Συχνότητα του MEGA και από την υπέροχη παραλία του Μονολιθίου ο Πρόεδρος της Ένωσης Χαλκίδης Πολύκαρπος, μίλησε για τον Κοινωνικό Τουρισμό και για τον Τουρισμό για όλους στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.
Ο Πρόεδρος απάντησε στις ερωτήσεις των παρουσιαστών για τις ιδιαιτερότητες των προγραμμάτων. Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας εχει κερδίσει απο την ημέρα της ίδρυσης της την Εκτίμηση και τον Σεβασμό της τοπικής κοινωνίας, των ελεύθερων επαγγελματιών του Νομού, αλλα και από χρήσιμους ανθρώπους τόσο για τον Τουρισμό όσο και γενικότερα και για θέματα Υποδομών του Νομού μας.
Ειδικότερα, στα τηλεοπτικά κανάλια Πανελλήνιας εμβέλειας, δίνει συνεχώς το παρόν με διάφορες δράσεις και προβολές για την προώθηση του Τουριστικού προϊόντος του Νομού της Πρέβεζας.
Η Εξωστρέφεια και η Επικοινωνιακή Πολιτική που εχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια από την Ένωση δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα ώστε να είμαστε από τους πρώτους στις προτιμήσεις των τηλεοπτικών εκπομπών ως Τουριστικός Προορισμός της Ελλάδας.

Θα συνεχίσουμε δυναμικά το επόμενο διάστημα την προβολή αλλα και την ενημέρωση σε ολα τα επίπεδα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Κανάλι του MEGA, την Ανθή Βούλγαρη, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, την Γωγώ Καλύβα και όλους τους συντελεστές της επομπής για την ευκαιρία που μας δώσανε να μιλήσουμε για τον Κοινωνικό Τουρισμό και για την προβολή της Πρέβεζας.
Η Πρέβεζα Μπορεί!!!
Η Πρέβεζα θέλει!!!
Η Πρεβεζα το αξιζει!!!

Με Τιμη
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα