Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:36

Στο 9th Regional Growth Conference συμμετείχε ο Λεωνίδας Αργυρός εκπροσωπώντας το Δήμο Πρέβεζας

489 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/06/2021, 8:18 μμ | 0 σχόλια

Στο 9th Regional Growth Conference συμμετείχε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού κ. Λεωνίδας Αργυρός εκπροσωπώντας το Δήμο Πρέβεζας

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού κ. Λεωνίδας Αργυρός συμμετείχε στο πλαίσιο του 9th Regional Growth Conference το οποίο και διοργανώθηκε στις εμβληματικές εγκαταστάσεις της ACHAIA CLAUSS στην Πάτρα με απόλυτη επιτυχία και άριστη διοργάνωση. Το 9th Regional Growth Conference αποτελεί πλέον ένα από τα πιο δυναμικά πολυθεματικά συνέδρια στη Δυτική Ελλάδα με την παρουσία πολλών κυβερνητικών εκπροσώπων κάθε βαθμίδας, εκπροσώπων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ακαδημαϊκών, Προέδρων και Διευθυντών ανεξάρτητων φορέων κ.α.

Ο κ. Λεωνίδας Αργυρός εκπροσωπώντας το Δήμο Πρέβεζας συμμετείχε στο συνέδριο λαμβάνοντας μέρος σε πολλές συνεδρίες και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις θεματικές για τον τουρισμό. Στο πλαίσιο του άξονα αυτού πραγματοποίησε και συνάντηση με τον Dr. Ιωάννη Παππά Director Mediterranean Region της Global Sustainable Tourism Council ξεκινώντας μία εισαγωγική συνεργασία για την πολύ σημαντική δυναμική του βιώσιμου και κατά τα νέα πρότυπα του αειφόρου τουρισμού, όπως αυτός παρουσιάστηκε στη συνεδρία με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, την Πρόεδρο του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου και επαγγελματίες του κλάδου.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού κ. Λεωνίδας Αργυρός στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του Δήμου Πρέβεζας έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο στο τηλεοπτικό κανάλι της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας SUPER B παρουσιάζοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Πρέβεζας ως
ασφαλή και πολυδιάστατο τουριστικό προορισμό. Δείτε το σχετικό video https://youtu.be/uVlx39fVkgg

Τέλος ο κ. Λεωνίδας Αργυρός μετέφερε τόσο προς τους διοργανωτές του 9th Regional Growth Conference όσο και προς τους εκλεκτούς ομιλητές τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα