Τρίτη, 16/04/2024 | 15:48

Πρέβεζα- Καββαδάς Αποστόλης : ΩΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!

695 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/06/2021, 6:26 μμ | 0 σχόλια

ΩΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!
Πήρα την απόφαση να ξανάγράψω μια ακόμη ανοιχτή επιστολή-καταγγελία και να ξαναφέρω στην επικαιρότητα ένα θέμα που θεωρώ προσωπικά ότι έχει μείνει στην μέση και έχει καταντήσει κουραστικό για τους πολίτες του δήμου της Πρέβεζας. Αναφέρομαι φυσικά στο θέμα των δημόσιων χώρων άθλησης. Πάνω σε αυτό το θέμα είχα ξανά τοποθετηθεί με δύο ανοιχτές επιστολές-καταγγελίες στην δημοτική αρχή του Γεωργάκου για το θέμα του δημοτικού γηπέδου το οποίο παρέμενε μέχρι και τότε κλειστό. Μετά από αυτές τις δύο κινήσεις μου και μετά από την καταγγελία για τα ψέματα και την προσπάθεια να καλύψει την κοροϊδία της προς τους πολίτες η δημοτική αρχή της πόλης, το γήπεδο άνοιξε. Επανέρχομαι ξανά για να καταγγείλω τα αυτονόητα!
Το δημοτικό κολυμβητήριο το οποίο είναι το μοναδικό στον νομό παραμένει κλειστό από πέρσυ. Ας μας πει ο δήμαρχος και ο υπεύθυνος για αυτούς τους χώρους λοιπόν, που θα κάνουν προετοιμασία οι μαθητές και οι αθλητές για τις εξετάσεις και αντίστοιχα για τους αγώνες; Πότε θα προλάβουμε να κάνουμε προπόνηση; Ίσως να μην το θυμούνται ότι είναι η εποχή που ξεκινάνε οι προετοιμασίες για τις εξετάσεις… Έχουμε δει εδώ και δύο βδομάδες ανακοινώσεις από τον δήμο που λέγανε πόσο “άξια” είναι η δημοτική αρχή που έκανε κάποιες διαδικασίες συντήρησης στους χώρους του κολυμβητηρίου και πόσο θα πληρώνουν οι πολίτες για να μπουν σε αυτούς….
Ντροπή, σκέφτεστε μόνο πως θα πάρετε χρήματα από τον κόσμο! Οι χώροι άθλησης δεν είναι τσιφλίκι για τα κέρδη της εκάστοτε δημοτικής αρχής και όχι μόνο! Ανοίξτε επιτέλους όλους τους χώρους άθλησης για όλους τους πολίτες δωρεάν! Το έχω ξανά πει έχετε ευθύνη με τις πράξεις σας για τους αθλητές και τους μαθητές που δεν έχουν που να προπονηθούν. Σταματήστε να κοροϊδεύετε τους πολίτες της πόλης και όχι μόνο και να αδιαφορείτε για τα πάντα. Η αδιαφορία της εκάστοτε δημοτικής αρχής δεν κρύβεται!
Οι δημόσιοι χώροι άθλησης να ανοίξουν άμεσα, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ειδικά για τους μαθητές και του αθλητές που παίρνουν μέρος στις εξετάσεις και τους αγώνες αντίστοιχα. Πρέπει να μπει ένα τέλος στο θέμα αυτό. Καλώ όλους τους πολίτες της πόλης και όλου του νομού να πάρουν ξεκάθαρη θέση υπέρ του δωρεάν ανοίγματος όλων των αθλητικών χώρων! Στην ίδια θέση με εμένα και αρκετά ακόμη παιδιά μπορεί να βρεθεί ο κάθε μαθητής-αθλητής και να αναγκάζεται να πηγαίνει στα Ιωάννινα για να κάνει προπόνηση για οποιονδήποτε λόγο.

*Να μπει τέλος στην αδιαφορία και την κοροϊδία της εκάστοτε δημοτικής αρχής για τους δημοσίους αθλητικούς χώρους!

*Όλοι οι δημόσιοι αθλητικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης όχι στην εκάστοτε δημοτική γραφειοκρατία που θεωρεί τα πάντα τσιφλίκι της!

Καββαδάς Αποστόλης, μαθητής Γ λυκείου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα