Πέμπτη, 25/04/2024 | 09:43

Πρέβεζα: Θα κάνει πάταγο ο Σωκράτης Νικολός με το “Όμορφη γλυκειά βραδιά”

1253 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/06/2021, 9:01 πμ | 0 σχόλια

Ο Σωκράτης Νικολός είναι ένα χαμηλών τόνων άτομο από την Πρέβεζα, όμως παράλληλα το ακατέργαστο διαμάντι που έμοιαζε πριν κάποια χρόνια, τώρα λάμπει.

Η λάμψη του προέρχεται από την καλλιτεχνική του φύση και το αστείρευτο ταλέντο του. Η μουσική είναι ζωή του και η ζωή του μουσική.

Ο Πρεβεζάνος μουσικός συνθέτης Σωκράτης Νικολός έχει ήδη δύο προσωπικά άλμπουμ στο ενεργητικό του. Το τελευταίο μάλιστα έχει πουλήσει 4000 κομμάτια πανελλαδικά. Πλέον μπαίνει ξανά στο στούντιο τον Ιούνιο που διανύουμε για να ηχογραφήσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο “όμορφη γλυκειά βραδιά” .

Το «¨Όμορφη γλυκειά βραδιά» που αναμένεται να κάνει πάταγο, (ήδη τα σπάει) θα περιέχει δέκα κομμάτια στα οποία τα οχτώ εκ των οποίων είναι στίχοι μουσική ενορχήστρωση του ιδίου του Σωκράτη Νικολού, ενώ δύο έχει γράψει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης από την Αθήνα Σταμάτης.. Το νέο άλμπουμ του Σωκράτη θα περιέχει ελαφρολαϊκά και λαϊκά κομμάτια και θα κυκλοφορήσει από τον Σεπτέμβριο από τη Fora music. Θα περιέχει μουσικούς και τραγουδιστές έκπληξη ενώ θα τυπωθούν δέκα χιλιάδες αντίτυπα cd . Η νέα δουλειά του Σωκράτη Νικολού όπως ο ίδιος σημειώνει θα είναι αφιερωμένο στη μούσα του “Δώρα” γιατί κάθε μουσικός έχει κάποιο κίνητρο, κάποιο ερέθισμα για την έμπνευση του…

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εύχεται στον Πρεβεζάνο μουσικοσυνθέτη Σωκράτη Νικολό να είναι καλοτάξιδη και απόλυτα επιτυχημένη, η νέα του δισκογραφική δουλειά!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα