Τετάρτη, 24/04/2024 | 23:15

Νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ο… Παλιός Θωμάς Κάρτσακλας! Ενισχυμένη παρουσία της Λευκάδας στο νέο Δ.Σ

962 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/06/2021, 1:03 μμ | 0 σχόλια

Την Κυριακή 27 Ιουνίου διεξήχθησαν εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Όσο για το τελικό αποτέλεσμα; Είναι αυτό ακριβώς για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει πριν αρκετό χρονικό διάστημα, με δημοσίευμά μας. Θωμάς Κάρτσακλας το μεγάλο φαβορί γράψαμε και επιβεβαιωθήκαμε πλήρως στα γραφόμενά μας. Ανάμεσα στα 6 σωματεία που ψήφισαν, τα 5 επέλεξαν την υποψηφιότητα του Θωμά Κάρτσακλα και ένα την υποψηφιότητα του Θύμιου Παππά, δεν πήρε ψήφο ο κ. Ζακυνθινός.

Όλα αυτό το χρονικό διάστημα, ο Θωμάς Κάρτσακλας έδειχνε αφοπλιστική ηρεμία στις συμπεριφορές του, ενώ στις δηλώσεις του χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός ότι συμμετείχαν μόνο 6 σωματεία στις εκλογές, ευχαρίστησε τα σωματεία που τον ψήφισαν, αλλά ευχαρίστησε και όλα τα σωματεία που του εξέφραζαν την ψυχολογική στήριξη στο πρόσωπό του όλο αυτό το διάστημα, παρότι δεν είχαν δικαίωμα ψήφου. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ενώ ευχαρίστησε και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας εκλέγονται: Γιώργος Δημητρίου, Σπύρος Κόκκαλης, Στάθης Κατωπόδης, Νίκος Βικέντιος, Αλέκος Μάρης, Θεόδωρος Πανούσης, Παναγιώτης Χαλκίδης, Φίλιππος Σκληρός, Γιάννης Σπυράκος, Σπύρος Φούκας.

Νέος πρόεδρος λοιπόν στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο.. παλιός Θωμάς Κάρτσακλας και ο πήχης είναι ήδη ψηλά. ο κ. Κάρτσακλας απηύθυνε έκκληση στα σωματεία να εγγραφούν στο Μητρώο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις προσπάθειες ακόμα μεγαλύτερης αναβάθμισης του ποδοσφαίρου μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενισχυμένη είναι η παρουσία της Λευκάδας στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αφού θα εκπροσωπείται με 4 άτομα, 3 εκ των οποίων προέρχονται από το ψηφοδέλτιο του Θωμά Κάρτσακλα!

Άλλο να … παίζεις μπάλα, άλλο να… χάνεις τη μπάλα!

Ο Θωμάς Κάρτσακλας και σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία απέδειξε ότι έχει… γερό στομάχι, γνωρίζει όσο λίγοι τα του ποδοσφαίρου, είναι ικανότατος και μπορεί μαζί με τους αξιόλογότατους συνεργάτες του, να πάνε ένα ακόμη σκαλί πάνω, την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας!
Συγχαρητήρια στον Θωμά Κάρτσακλα για την εκλογή του ως πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και βέβαια συγχαρητήρια σε όσοι εξελέγησαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα