Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:43

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το I.T.F. World Tennis Tour J4 Preveza 2021

650 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/06/2021, 9:14 πμ | 0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα τένις Junior αγόρια –κορίτσια 18 μονά – διπλά. Με συμμετοχές αθλητών από τις 5 ηπείρους η πόλη της Πρέβεζας γέμισε από νεολαία κάθε εθνικότητας.

Η Πρέβεζα έχει καθιερωθεί σαν διοργανώτρια στην διεθνή αθλητική κοινότητα του τένις και επιλέγεται από τους αθλητές. Απόδειξη τούτου ότι οι αρχικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τον αριθμό 735.

Τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες της I.T.F. (International Tennis Federation) σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης από το Covid 19 οι αγώνες διεξήχθησαν χωρίς θεατές, υποβάλλοντας καθημερινά όλους τους εισερχόμενους στους χώρους των γηπέδων σε υποχρεωτική θερμομέτρηση και συμπλήρωση ειδικών εντύπων. Η καταγραφή αυτή αποστέλλονταν σε καθημερινή βάσει στην έδρα της I.T.F. στο Λονδίνο. Επίσης παρείχε δωρεάν σε όλους μάσκες και self test.

Σε όλη την διάρκεια του τουρνουά ο Όμιλος μας παρείχε δωρεάν απεριόριστο εμφιαλωμένο νερό στους αθλητές και συνοδούς, καθώς και μπανάνες στους παίκτες.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Ηπείρου και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, καθώς και τον Δήμο Πρέβεζας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου (ΠΕΔ Ηπείρου) , το Επιμελητήριο Πρέβεζας και το Preveza City Hotel για την δωρεάν διαμονή σε κάποιους Έλληνες αθλητές. Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική δυσχέρεια των εμπόρων και επαγγελματιών αποφύγαμε να ζητήσουμε χορηγία για διαφημιστικά bunner στα γήπεδα.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Κολυμβητηρίου που τις 4 εργάσιμες ημέρες βοήθησαν με κάθε τρόπο την καλή διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος την I.T.F. και την Ε.Φ.Ο.Α που μας εμπιστεύονται και μας αναθέτουν αυτή την σημαντική διεθνή διοργάνωση.

Μέγιστη ικανοποίηση εισπράξαμε από αθλητές και προπονητές που αποτύπωσαν με κολακευτικά σχόλια στο Βιβλίο εντυπώσεων τις εμπειρίες τους από την πόλη μας, την διοργάνωση, τον Διευθυντή Αγώνων, τους Διαιτητές, το ιατρικό team.

Ως Διευθυντής Αγώνων τονίζω ότι βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις και αυξάνοντας τον αριθμό των γηπέδων, η Πρέβεζα μπορεί να γίνει προπονητικό κέντρο (camp) για ομίλους του εξωτερικό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, καθώς μπορούμε να αναλάβουμε και διεθνές πρωτάθλημα τένις Senior βετεράνων.

Οι νικητές του J4 Preveza 2021:

Αγόρια μονά

Theodoros MITSAKOS (GRE) 7 7

Christophe CLEMENT (CAN) 5 6

Κορίτσια μονά:

Roisin GILHEANY (AUS) 7 6

Dimitra PAVLOU (GRE) 5 1

Αγόρια διπλά:

Adam KRESINA (CZE) / Matthew RANKIN (GBR) 6 6

Vs.

David CERNE (SLO) / Nejc SKORJANC (SLO) 1 3

Κορίτσια διπλά:

Roisin GILHEANY (AUS) / Aisling O’ CONNOR (IRL) 6 7

vs

Despoina MASTRODIMA (GRE) / Dimitra PAVLOU (GRE) 2 5

Ο Διευθυντής Αγώνων J4 Preveza 2021

Δημήτρης Παππάς

Member of Tennis Europe Professional & Officiating Committee

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα