Παρασκευή, 19/04/2024 | 10:42

Εκλογές ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Το μεγάλο Φαβορί Θωμάς Κάρτσακλας δίνει ξεκάθαρη απάντηση!

965 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/06/2021, 1:22 πμ | 0 σχόλια

Σε δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της Ένωσης που θα διεξαχθούν την 27η του Ιούνη.

Προς τον επίλογο της δήλωσής του, ο κ. Κάρτασακλας αναφέρεται σε δημοσιογράφους. Σε ότι μας αφορά, ειλικρινά ποτέ δεν διεκδικήσαμε το αλάθητο του Πάπα. Και λάθη έχουμε κάνει και παραλείψεις μπορούν να μας χρεωθούν, δεν είμαστε τέλειοι.

Προς επίρρωση των όσων έχουμε γράψει ο Θωμάς Κάρτσακλας είναι το μεγάλο φαβορί για την προεδρία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Το γράψαμε ξεκάθαρα, πιο ξεκάθαρα δεν γίνονταν!

Γνωρίζει το αντικείμενο του ποδοσφαίρου, γνωρίζει σε βάθος τα ζητήματα των σωματείων και δίνει λύσεις. Γνωρίζει και τις διαδικασίες και όλα τα ζητήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, όσο λίγοι στη χώρα. Προφανώς, προφανέστατα κάποιοι δεν έχουν τις γνώσεις του κ. Κάρτσακλα και ανακοίνωναν την υποψηφιότητά τους για την προεδρία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και μάλιστα ανακοίνωναν και το κλείσιμο του ψηφοδελτίου τους και τελικά… δεν κατέθεσαν υποψηφιότητα.

Όχι γιατί δεν ήθελαν και είναι λογικό. Είναι λογικό να ήθελαν, να έκαναν τον αγώνα τους οι άνθρωποι, να πραγματοποίησαν και εθιμοτυπικές συναντήσεις με τους βουλευτές τόσο της Πρέβεζας, όσο και της Λευκάδας αλλά και με άλλους φορείς, να έκαναν επαφές με σωματεία, όμως δεν είχαν δικαίωμα να διεκδικήσουν την ψήφο των σωματείων και έμειναν… εκτός νυμφώνος!

Και έμειναν εκτός… της διαδικασίας των εκλογών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας γιατί δεν γνώριζαν τις διατάξεις των νόμων και το καταστατικό της ΕΠΣ. Προσέξτε είναι θεμιτό να έχει φιλοδοξία να διοικήσει μία Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων κάποιος, όμως, αν δεν γνωρίζει τις διατάξεις των νόμων που διέπουν την εκλογική διαδικασία και το καταστατικό της Ένωσης, πως θα το πετύχει αυτό;

Κι ερχόμαστε στον κύριο Θωμά Κάρτσακλα σημερινό αλλά και αυριανό πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Ο κ. Κάρτσακλας μπορεί να είναι από τους πιο επιτυχημένους προέδρους των ΕΠΣ όλης της χώρας κι αυτό το γνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων της Ένωσης, όμως δεν είναι ούτε υφυπουργός αθλητισμού, ούτε φυσικά… νομοθέτης.

Δεν γίνεται δηλαδή την άγνοιά μας, την αδυναμία μας και το ανάθεμα- αν συμβαίνει κάτι τέτοιο- να το ρίχνουμε στον κ. Κάρτσακλα, είναι άδικο. Ας κάνουμε και την αυτοκριτική μας, είναι χρήσιμο!

Τώρα, βέβαια ορισμένοι το φυσάνε και δεν κρυώνει, αλλά επιτέλους ας βγουν δημόσια να παραδεχθούν ότι δεν γνώριζαν, δεν είναι κακό! Ας βγουν να πουν την αλήθεια στα σωματεία κι ας μην τους αρέσει που ο Θωμάς Κάρτσακλας θα επανεκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Να πουν ξεκάθαρα: “Κύριοι δεν γνωρίζαμε ούτε τις διατάξεις του νόμου, ούτε το καταστατικό της ΕΠΣ, ο Θωμάς Κάρτσακλας έχει τις γνώσεις, εμείς όχι!” Κατανοούμε ότι είναι δύσκολο, όμως στα δύσκολα φαίνονται οι γενναίοι!

Κατά την προσφιλή τακτική του ο κ. Κάρτσακλας δεν μπήκε ούτε σε φανφάρες, ούτε σε πομπώδεις δηλώσεις. άλλοι βγάζανε φωτογραφίες με βουλευτές και άλλους φορείς και ο κ. Κάρτσακλας έβγαλε φωτογραφία με τον… Πρωθυπουργό του ποδοσφαίρου! Τον πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη! Τόσο απλά!

Ο Θωμάς Κάρτσακλας όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στο τιμόνι της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και ευχή μας είναι να έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρό μας!

Και κάτι άλλο, επειδή έγιναν και συζητήσεις για… πολιτικές προεκτάσεις των εκλογών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αυτό να είστε σίγουροι ότι θα φανεί και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο, σε άλλου είδους εκλογές!

Στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας ξεκαθάρισε τα πάντα!


Ακολουθεί η Δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμά Κάρτσακλα το Σάββατο 19 Ιούνη

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γεγονός ότι δεν παραδόθηκαν σε δικηγόρο, που επικαλέστηκε προφορική εντολή πελατών του, διάφορα έγγραφα που αφορούν τις υποψηφιότητες για τα όργανα της Ένωσης και οι αριθμοί πρωτοκόλλου αυτών, επιθυμώ να ξεκαθαρίσω ότι:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ, διοργανώνει την επικείμενη Εκλογική Γενική Συνέλευση με απόλυτο σεβασμό στις διατάξεις των ισχυόντων νόμων, αλλά και του Καταστατικού της Ένωσης. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε, ούτε να αντικρούουμε κάθε φορά, αυτά που παράγουν και διακινούν, χωρίς καμία γνώση των διαδικασιών, ή με συνειδητή παραποίησή τους, διάφοροι που παριστάνουν τους ειδικούς ή φαντασιώνονται συνωμοτικές θεωρίες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Καταστατικό και το Νόμο, η προθεσμία των υποψηφιοτήτων έληγε σήμερα στις 14.00 και η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει από το αρμόδιο όργανο δύο τουλάχιστον ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση. Είναι ευνόητο ότι, έως τότε, ισχύουν όλες οι διατάξεις για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά και ότι τα εσωτερικά έγγραφα της Ένωσης, δεν μπορούν να περιέρχονται σε γνώση οποιουδήποτε. Κάποιοι, παρά τις διακηρύξεις τους, περί ισχυρών παρατάξεων και αιφνιδιασμών και παρά το γεγονός ότι δεν κατόρθωσαν ούτε έστω να υποβάλλουν υποψηφιότητα, επιμένουν να παραπλανούν την κοινή γνώμη και να φαντάζονται ότι δήθεν θα παραποιηθούν έγγραφα.
Καλούμε τους δημοσιογράφους, που επιτελούν σημαντικό έργο στην ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης, να είναι πιο προσεκτικοί στη διασταύρωση των πληροφοριών και στις κρίσεις τους για τα πράγματα.
Πρέβεζα, 19 Ιουνίου 2021.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα