Παρασκευή, 19/04/2024 | 19:28

Rapid test σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα

494 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/05/2021, 6:38 μμ | 0 σχόλια

Rapid test σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα, αλλά και κάθε Δευτέρα και Τρίτη για όσο διάστημα χρειαστεί.

Αύριο (Δευτέρα 24 Μαΐου) και κάθε Δευτέρα (εκτός κάποιου απρόοπτου) από τις 9.15 το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί rapid test Covid 19 στη Φιλιππιάδα, στον χώρο του Δημαρχείου, ενώ την Τρίτη 25 Μαΐου και κάθε Τρίτη, θα διενεργεί ανάλογους διαγνωστικούς ελέγχους στο Θεσπρωτικό.
Σημειώνεται ότι η εξέταση είναι δωρεάν και απόλυτα ασφαλής. Απαραίτητη είναι η δήλωση του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), και της Αστυνομικής Ταυτότητας, ενώ απαιτείται και η δήλωση τηλεφώνου επικοινωνίας.
Για την προσέλευση στο χώρο ισχύει η τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό (χρήση μασκών, αποστάσεις κλπ).
Η προστασία των συμπολιτών μας και η δημόσια υγεία, είναι πρώτιστες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα, έχουν διενεργηθεί σε Φιλιππιάδα, Θεσπρωτικό και Κοινότητες του Δήμου μας, 26 προγραμματισμένοι διαγνωστικοί έλεγχοι.
Ευχαριστούμε τους 100άδες συμπολίτες μας για την ανταπόκρισή τους στους διαγνωστικούς ελέγχους, οι οποίοι αποσκοπούν στην ασφάλεια όλων μας.
Στο δρόμο επιστροφής προς την κανονικότητα θα πρέπει να διατηρήσουμε όλοι την ίδια υπευθυνότητα και ν’ αποφεύγουμε άσκοπους συνωστισμούς και ενέργειες που θα οδηγούσαν σε τυχόν χαλάρωση από τα μέτρα που συστήνουν οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα