Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:06

Στο Βεργίνα TV θαύμασαν την πανέμορφη Κυανή Ακτή Πρέβεζας

689 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/05/2021, 10:46 πμ | 0 σχόλια

Στο Βεργίνα TV η Κυανή Ακτή της Πρέβεζας!!!!!
(ΒΙΝΤΕΟ)
Σε Ζωντανή σύνδεση απο το Σαλλονικιότικο τηλεοπτικό κανάλι και στην συχνότητα του Βεργίνα TV η παραλία της Κυανής Ακτής.
Το Βεργίνα TV είναι ένα σημαντικό τηλεοπτικό κανάλι για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας και ιδιαίτερα για την Θεσσαλονίκη που η τηλεοπτική του εμβέλεια είναι αρκετά μεγάλη.
Συγκεκριμένα για την Κεντρική Μακεδονία καλύπτει τηλεοπτικά την Βέροια, Κατερίνη, Νάουσα, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Χαλκιδική, Σέρρες, Κοζάνη και Φλώρινα.
Με συνεργαζόμενα τηλεοπτικά κανάλια βλέπουν οι εξής περιοχές: Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Θάσσος, Τρίκαλα, Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλος όπως επίσης και τις Βόρειες Σποράδες.
Ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας Χαλκίδης Πολύκαρπος συζήτησε και ανέλυσε για την εκπομπή “Τα Λέμε” με την κεντρική δημοσιογράφο της εκπομπής Χριστίνα Τσόρμπα αλλά και τον τουριστικό ρεπόρτερ Χρήστο Γιασκουλίδη για τις ομορφιές και για τα τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού της Πρέβεζας.
Ο Νομός της Πρέβεζας έχει όλες τις τουριστικές προδιαγραφές για να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, αρκεί οι Κρατικές Υπηρεσίες του Νομού από την μεριά τους να κάνουν όλες τις απαραίτητες Ενέργειες και Μελέτες αλλά και οι Πολιτικοί του Νομού να τρέξουν να εξασφαλίσουν χρηματοδοτήσεις και κονδύλια για συντηρήσεις τόσο σε Αρχαιολογικούς – Ιστορικούς χώρους αλλά και στο κομμάτι των Οδικών Υποδομών.

Εμείς ως Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας θα συνεχίσουμε δυναμικά όλο το επόμενο διάστημα με εξωστρέφεια, προγραμματισμό, στρατηγική, όραμα και κυρίως σεβασμό προς τους επιχειρηματίες του Νομού για την προώθηση των τοπικών προϊόντων αλλά και την προβολή και προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος.
Με Τιμή
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα