Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:08

Στην ΕΡΤ για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ο πρόεδρος της Ν.Ε.Ξ Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης

633 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/05/2021, 12:33 μμ | 0 σχόλια

Στην ΕΡΤ 1 για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας
(ΒΙΝΤΕΟ)
Το πρωινό της Τρίτης 18 Μαϊου 2021 ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας κ. Χαλκίδης Πολύκαρπος, συζήτησε με τους παρουσιαστές της εκπομπής “Από τις 6” τους κυρίους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά, για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού και ανέλυσε το πόσο σημαντικό και χρήσιμο είναι το συγκεκριμένο πρόγραμμα με περισσότερα voucher από άλλες φορές, που έτρεξε πέρσι, και φέτος εν μέσω πανδημίας COVID – 19 όπου κράτησε “όρθια” τις ξενοδοχιακές μονάδες οικονομικά αλλά και τις θέσεις εργασίας που είναι τόσο σημαντικές σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας όπως και το τουριστικός Νομός της Πρέβεζας, είναι πάντα ΠΑΡΩΝ σε όλα τα σημαντικά τουριστικά ζητήματα, τόσο της προβολής και προώθησης, όσο και με συγκεκριμένες προτάσεις για την βελτίωση των Οδικών Υποδομών, των Τουριστικών Υποδομών αλλά και για θέματα που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.
Είμαστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις, και με Ψυχική Δύναμη ανεβάζουμε τον Τουριστικό Πήχη πολύ ψηλά, ώστε να γίνει ο Νομός της Πρέβεζας ακόμη πιο γνωστός.
Το τελευταίο διάστημα έχουμε στοχεύσει στην επικοινωνιακή πολιτική αλλά και στην Εξωστρέφεια, γιατί θέλουμε ο Νομός μας να έρθει πρώτος στις προτιμήσεις των μελλοντικών επισκεπτών τόσο της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού.
Με Τιμή
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα