Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:15

Πρέβεζα: Konstas Home n’ Garden : Κήπος, Βεράντα, σπίτι, εξοχή! Τα έχει όλα!

1227 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/05/2021, 10:06 πμ | 0 σχόλια

Αποτινάζει από πάνω μας τη σκουριά των ημερών της καραντίνας και μας οδηγεί στο δρόμο της ψυχικής ανανέωσης. Ο Παναγιώτης Κώνστας και οι συνεργάτες του με ένα δημιουργικό και καινοτόμο τρόπο μας δείχνουν το δρόμο και μας γεμίζουν καλοκαιρινή διάθεση.
Η διαδρομή στην επέκταση του καταστήματος KONSTAS HARDWARE στην Πρέβεζα, το Home n’ Garden δηλαδή είναι κοντά στη φύση, ή πως να απολαύσουμε τη φύση στα σπίτια μας. Επεκτείνεται στη διακόμηση του χώρου και παρέχει μια μεγάλη ποικιλία ειδών κήπου, βεράντας και σπιτιού!

Προνοεί πριν από μας, για μας, για να μη μας λείψει τίποτα. Στο Konstas Home n’ Garden μπορούμε να βρούμε Είδη καθαρισμού σπιτιού, ηλεκτρικές συσκευές,εξοπλισμός μαγειρικής, είδη αποθήκευσης και οργάνωσης, έπιπλα και διακοσμητικά σπιτιού, έπιπλα και διακοσμητικά κήπου, ψησταριές.

Αυτό το καλοκαίρι, αξίζει να χαρίσουμε στιγμές που χρειαζόμαστε στους εαυτούς μας και στους δικούς μας ανθρώπους! Αξίζει να αξιοποιήσουμε τους εξωτερικούς μας χώρους προκειμένου να αντλήσουμε ψυχική ανάταση!

Ώρα να οργανωθούμε και να κάνουμε ένα μεγάλο δώρο στους εαυτούς μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Στην επέκταση του καταστήματος Konstas hardware το Home n” Garden, στην Πρέβεζα (Λεωφόρος Ιωαννίνων 45-47) υπάρχουν όλα όσα χρειαζόμαστε και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές!!!

Konstas Home’m Garden για να γίνουν οι στιγμές στο χώρα σας ανεκτίμητες για σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

Τηλέφωνο 26820-29665

Υπέροχο καλοκαίρι με Konstas Home n’ Garden

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα