Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:15

Πρέβεζα-Εργατική Πρωτομαγιά: Οι “ψευτοτσαμπουκάδες” εναντίον του βουλευτή Μπάρκα, δεν περνάνε…

540 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/05/2021, 12:18 μμ | 0 σχόλια

 

 

Πέμπτη 6 Μάη, συγκέντρωση για την εργατική πρωτομαγιά στην Πρέβεζα και ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, δέχθηκε ύβριστική επίθεση.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένας “φωστήρας” προσέξτε, άκουσον-άκουσον, καλούσε τον Κώστα Μπάρκα, να απομακρυνθεί από την εκδήλωση.

Μη γελάτε, δεν είναι αστείο, ορισμένοι τον έχουν πάρει στα πολύ σοβαρά τον “ρόλο” τους και βάζουν και… “αριστερόμετρο” φυσικά κατά πόσο τους βολεύει.

Ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας πήγε στην εκδήλωση στην εργατική πρωτομαγιά χωρίς να προκαλέσει κανέναν και δέχθηκε αυτές τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.

Δε δέχεστε τη Δημοκρατία; Αυτόν εξέλεξε ο κόσμος. Δε δέχεστε την ετυμηγορία των πολιτών του νομού Πρέβεζας;

Όλο αυτό το διάστημα μας έχετε φλομώσει στα δελτία τύπου για την εργατική πρωτομαγιά και σας τα δημοσιεύουμε και ας γνωρίζουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο αποστολέας είναι ο ίδιος.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι ντροπή και δεν έχουν κανένα λόγο τα καλέσματά σας για συμμετοχή στην εργατική πρωτομαγιά, αφού με έναν ανεξήγητο αλλά πολύ ουσιαστικό τρόπο, επιλέγετε κιόλας ποιούς θέλετε και ποιούς δεν θέλετε εσείς να συμμετέχουν. Λες και η Εργατική πρωτομαγιά είναι τσιφλίκι σας, λες και είναι κτήμα σας!

Αν δεν δέχεστε τη λαϊκή ετυμηγορία, αν δεν δέχεστε τη Δημοκρατία για ποιό λόγο κατεβαίνετε στις εκλογές ; Η δημοκρατία που πρεσβεύετε είναι κάπου αλλού; Μήπως  είναι στη… Σιέρα Λεόνε; Να πάμε κι εμείς να καταλάβουμε, τι θέλετε να μας πείτε…

Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι “Ψευτοτσαμπουκάδες” εναντίον του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, δεν περνάνε και βέβαια τον κάνουν ακόμη περισσότερο συμπαθή στους πολίτες του νομού Πρέβεζας.

Πιστεύω ότι οι συμπεριφορές αυτές από μέρους σας είναι λανθασμένες και δεν περιμένω να παραδεχθείτε τα λάθη σας, αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε προοδευτικούς πολίτες…

Ντροπή σας!

Σπύρος Πλέουρας

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα