Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:03

Πρέβεζα: Ελπιδοφόρο άνοιγμα της εστίασης-Μήνυμα του Σπύρου Κόκκαλη

487 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/05/2021, 8:34 πμ | 0 σχόλια

 

 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το άνοιγμα της εστίασης και στην περιοχή μας επικρατεί προετοιμασία από τους καταστηματάρχες ούτως ώστε να είναι όλα στην εντέλεια κατά το άνοιγμα την Δεύτερη μέρα του Πάσχα, την 3η του Μάη.

Προκειμένου να μεταφέρουμε το κλίμα που επικρατεί, συνομιλήσαμε με τον πρόεδρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του νομού Πρέβεζας κ. Σπύρο Κόκκαλη.  «Όταν τα καταστήματα είναι κλειστά, είναι κακό για όλους μας. Και για μας ως ιδιοκτήτες των καταστημάτων και για την κοινωνία αλλά και για την οικονομία» είπε με νόημα ο κ. Κόκκαλης εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις από το άνοιγμα της εστίασης.

Σχολίασε το γεγονός του ανοίγματος της Δεύτερης μέρας του Πάσχα για την εστίαση,  ότι δε συντρέχουν λόγοι για γκρίνιες κλπ, αφού η κυβέρνηση προχώρησε σε αυτή την απόφαση μετά από την υπόδειξη, μετά την πρόταση των ειδικών.  «Περιμένουμε τον κόσμο, ευχόμαστε να είναι καλές οι μέρες και σε ότι αφορά τις καιρικές συνθήκες αλλά και σε ότι αφορά τα κρούσματα» υπογράμμισε ο πρόεδρος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του νομού Πρέβεζας.

Στα θετικά δείγματα που άφησαν τόσο με τα μέτρα προστασίας όσο και  τις εξαιρετικές συμπεριφορές τους οι καταστηματάρχες της περιοχής μας πέρυσι το καλοκαίρι, σταθήκαμε στη συνομιλία μας με τον κ. Κόκκαλη, ο οποίος εξήγησε ότι η ίδια προσοχή αλά και θετική ενέργεια θα υπάρχει και φέτος: «Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά , για υγειονομικούς καθαρά λόγους. Δεν γίνεται να μην είμαστε ευγενικοί με τον κόσμο, δεν γίνεται να μην είμαστε προσεκτικοί, όπως δεν γίνεται να μην είμαστε καθαροί. Όλα αυτά είναι η δουλειά μας. Θα ανταποκριθούμε και πάλι στις απαιτήσεις που υπάρχουν και με γνώση και με εμπειρία πιθανότατα να είμαστε και ακόμα καλύτεροι».

Σε ότι αφορά τις προετοιμασίες των καταστημάτων για το άνοιγμα της εστίασης και τους ρυθμούς που επικρατούν, ο κ. Κόκκαλης τόνισε: «Το να ανοίξει ένα κατάστημα μετά από 7 μήνες κλειστό, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.  Είναι σαν να έχει γίνει ανακαίνιση. Απολυμαίνονται τα πάντα, διευθετούνται τα πάντα, δεν υπάρχουν προϊόντα. Είναι το στήσιμο ενός καταστήματος από την αρχή. Δε σου κρύβω ότι πολλοί από μας νιώθουν μια αλλαγή. Ένα  άγχος, μια αγωνία, πως θα ξεκινήσουμε παρά την εμπειρία που υπάρχει. Ζητούμενο για όλους είναι πως θα λειτουργήσει πιο άψογα το μαγαζί του καθενός.».

Επειδή στις προβλέψεις του αναφορικά με την κίνηση στην περιοχή μας  δεν παραλείψαμε να του ζητήσαμε να μας κάνει την εκτίμησή του για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο. Σημείωσε με έμφαση τη λέξη άνοδος. Έκανε λόγο για μεγάλη άνοδο – εφόσον ο κορονοϊός το επιτρέψει-  στον τουρισμό, στην εργασία, στην ψυχολογία, στα πάντα.

Κλείνοντας τη συνομίλα μας ενόψει του ανοίγματος της εστίασης,  του ζητήσαμε να στείλει το δικό του μήνυμα στους συναδέλφους του, αλλά και στους πολίτες της περιοχής μας.  «Στους συναδέλφους μου εύχομαι καλό ξεκίνημα,  Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά, εγρήγορση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.  Στον κόσμο που τόσα χρόνια μας συντηρεί και επισκέπτεται τα καταστήματά μας, τους περιμένουμε με χαρά και τους ευχόμαστε ολόψυχα ότι το καλύτερο. Σε αυτούς που πέρασαν άσχημα την περιπέτεια του κορονοϊού έχουν την αγάπη μας και τη συμπάθειά μας.  «Να έχουν υγεία για πάντα και μόνιμα» τόνισε στον επίλογο της συνομιλίας μας ο κ. Σπύρος Κόκκαλης!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα