Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:10

Πρέβεζα: Ένα Περίπτερο φεύγει… Η ιστορία του…

1396 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/05/2021, 8:37 πμ | 0 σχόλια

Καλά μην φανταστείτε καμιά ιστορία, από τα χρόνια του… Αλή Πασά, την πρόσφατη ιστορία εννοώ. Το περίπτερο στο παραλιακό πάρκινγκ ή αν θέλετε για να ακριβολογούμε το περίπτερο στο πάρκινγκ του λιμανιού Πρέβεζας, έχει μια πρόσφατη ιστορία, με πολύ ενδιαφέρον όμως.

Κάποιοι το συγκεκριμένο σημείο και τον πίσω χώρο του (το… ξέφωτο) το είχαν χαρακτηρίσει – και όχι άδικα- μικρή βουλή.
Πολλοί-πολλές που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο έχουν ακούσει συζητήσεις για ποικιλία θεμάτων.
Και διεθνή και τοπικά και εθνικά θέματα. Τα Ιατρικά θέματα της “Μικρής βουλής” τα αναλύει ο γιατρός της, τα οικονομικά ο οικονομολόγος της, ενώ υπάρχει πλουραλισμό θεμάτων.

Υπήρξαν και όμορφες και αστείες στιγμές γεμάτες χιούμορ, υπάρχουν και ψιλο… εντάσεις , άλλωστε μικρή βουλή έχει χαρακτηριστεί.

Το περίπτερο αυτό στο οποίο υπάρχουν τα παιδιά από τα Μελιανά, ο Γιώργος Γιώτης, ο Δημήτρης Γιώτης και ο Βασίλης Παπαμάρκου τα τελευταία χρόνια, ανήκει στο παρελθόν καθώς ξηλώθηκε την 25η Μάη. Όχι η… 25η του Μάη δεν θα είναι αποφράδα μέρα από εδώ και στο εξής, γιατί στον χώρο που ήταν το παλιό περίπτερο θα τοποθετηθεί νέα, συγχρονη κατασκευή.

Η Μικρή βουλή λοιπόν θα παραμείνει κλειστή για λίγες μέρες ακόμη και θα επανέρθει δριμύτερη, ανακαινισμένη, ανανεωμένη και πιο.. συγχρονη!

Η φωτογραφία είναι του Δρ Χαράλαμπου Γκούβα
Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα