Τρίτη, 18/01/2022 | 16:04

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Έμπρακτη στήριξη του Θωμά Κάρτσακλα στα σωματεία!

332 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/05/2021, 10:16 πμ | 0 σχόλια

Η ιστορία έχει διδάξει ότι οι επιτυχημένοι διοικούντες σε διάφορες θέσεις, δεν αρέσκονται σε φανφάρες και πομπόδεις δηλώσεις, αφήνουν το έργο τους να μιλήσει και το έργο της σημερινής διοίκησης του Θωμά κάρτσακλα στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας είναι σαφέστατα επιτυχημένο.

Η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και ο Θωμάς Κάρτσακλας βγήκαν μπροστά και στην covid εποχή προκειμένου να στηρίξουν με κάθε τρόπο τα σωματεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, σε μια δύσκολη και ειδικών συνθηκών περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας βγαίνει για μια ακόμη φορά μπροστά, για να στηρίξει τα σωματεία της Ένωσης αλλά και τα τμήματα των μικτών ομάδων της ΕΠΣ, στα οποία θα διανεμηθεί αθλητικό υλικό.

Έχει τον τρόπο, είναι εξαιρετικός γνώστης του ποδοσφαίρου και των προβλημάτων του, έχει αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες για να δοθούν λύσεις στήριξης των σωματείων και κάνει για μια ακόμη φορά αυτό που γνωρίζει άριστα! Στηρίζει τα σωματεία της Ένωσης!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Ένωσης!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΕΒΕΖΑ,28/05/2021

Με εισήγηση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας κ.Κάρτσακλα Θωμά και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα διανεμηθεί αθλητικό υλικό από τα ταμειακά διαθέσιμα της Ένωσης στα Σωματεία μας όπως και για τα τμήματα των Μικτών Ομάδων της Ένωσης. Αυτή η απόφαση είναι σε συνέχεια των μέτρων στήριξης στα Σωματεία και στους παράγοντές τους που επλήγησαν από την επιδημία.
Ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του, αποδεικνύουν με πράξεις και έργα ότι είναι αρωγοί στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν οι παράγοντες να κρατήσουν τα Σωματεία ζωντανά και να στηρίξουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας.
Επίσης τη νέα σεζόν εφόσον τα Σωματεία μας τιμήσουν και είμαστε ξανά στη Διοίκηση της Ένωσης, θα υπάρξει και η κάλυψη Διαιτησίας για δύο(2) αγωνιστικές σε κάθε ομάδα, όπως και το παράβολο συμμετοχής σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Όλα αυτά είναι πλήρως κοστολογημένα και είναι δέσμευση μας.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε η νέα αγωνιστική περίοδος να συνοδευτεί με το τέλος της πανδημίας και να βρει την ποδοσφαιρική μας οικογένεια στους αγωνιστικούς χώρους με υγεία.

Για την Ε.Π.Σ.Πρέβεζας -Λευκάδας
Ο Πρόεδρος
Θωμάς Κάρτσακλας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα