Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:41

Απεβίωσε η 44χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά από εμβολιασμό

687 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/05/2021, 11:25 πμ | 0 σχόλια

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για τη 44χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών από την Κρήτη η οποία εμφάνισε από την πρώτη στιγμή παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca. Η ίδια εξαρχής είχε ενδοιασμούς για τον εμβολιασμό της με το συγκεκριμένο εμβόλιο, ωστόσο ο σύζυγός της την παρότρυνε να εμβολιαστούν μαζί για να μη φοβάται, αφού οι παρενέργειες είναι σπάνιες.

Δυστυχώς όμως η άτυχη 44χρονη, που άφησε πίσω της τρία ανήλικα παιδιά, έπαθε θρόμβωση, με αποτέλεσμα από εκείνη την ημέρα να ξεκινήσει ο Γολγοθάς της. Αν και αρχικά η κατάστασή της κρίθηκε σταθερή, στη συνέχεια επιδεινώθηκε, ενώ τις τελευταίες ημέρες ήταν κλινικά νεκρή, όπως είχαν επιβεβαιώσει και οι γιατροί που την παρακολουθούσαν όλο αυτό το διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό κι ενώ ένιωθε αδιαθεσία, η 44χρονη άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και εισήχθη στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, πριν από λίγο ανακοινώθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ενώ νωρίτερα οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως είναι εγκεφαλικά νεκρή και ενημέρωσαν τους οικείους της. Όπως είπε ο κ. Χαλκιαδάκης, ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και πραγματοποίησαν τα τεστ τα οποία και οδήγησαν στην απόφαση να αποσωληνωθεί η γυναίκα.

ΠΗΓΗ-φωτό: zougla.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα