Παρασκευή, 29/03/2024 | 04:12

Κορονοϊός: Πέθαναν μαζί πατέρας και γιος – Οικογειακό δράμα που συγκλονίζει

464 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/04/2021, 9:01 πμ | 0 σχόλια

 

 

Αυξάνονται οι δραματικές ιστορίες οικογενειών που ταυτόχρονα χάνουν μέλη τους από τον εφιάλτη που λέγεται κορονοϊός.

Οικογενειακό δράμα που συγκλονίζει και αυτή η υπόθεση.

Πατέρας και γιος έδιναν άνιση μάχη με τον κορονοϊό. Το αναπόφευκτο τέλος τους σκόρπισε θλίψη στο χωριό που δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα. Συγκίνηση για τις πράξεις του πατέρα…

Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακές τραγωδίες που εκτυλίσσονται καθημερινά λόγω του κορονοϊου. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο για πατέρα και γιό από τη Λητή στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά ελάχιστων ωρών.

Όπως αναφέρει το lagadas.net, oι δυο τους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό και νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο, ενώ και συγγενικά τους πρόσωπα προσβλήθηκαν από τον ιό, προκαλώντας αναστάτωση στην κοινωνία του χωριού. Ο 51χρονος γιος έφυγε χθες (15-04-2021) από τη ζωή, επιβαρυμένος και με άλλα προβλήματα υγείας, ενώ λίγες ώρες αργότερα τον ακολούθησε ο 77χρονος πατέρας του, ο οποίος φρόντιζε τον αγαπημένο του γιο όλη τη ζωή του λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιδημιολογική εικόνα στη Λητή έχει βελτιωθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, καθώς μέχρι και πριν από ένα μήνα περίπου 30 κάτοικοι είχαν προσβληθεί από τον κορονοιό.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα