Παρασκευή, 29/03/2024 | 02:39

Συνάντηση της ΛΑΝΤΖΑ Πάργας στην πλατεία Κανάρη

587 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/04/2021, 6:11 πμ | 0 σχόλια

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/4 7:30 μμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΡΗ

Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν τo άνοιγμα της τουριστικής περιόδου. Συνεχίζουμε να δεχόμαστε  συνεχή  πλήγματα από  την κυβέρνηση που μας καλεί να ζήσουμε με πενιχρά επιδόματα (για όσους τα λαμβάνουν) ενώ  την ίδια ώρα επιδοτείται  αδρά η μεγαλοεργοδοσία  του κλάδου. 

Μέσα στην   καραντίνα η ηγεσία της Ομοσπονδίας υπέγραψε στα γρήγορα νέα διετή  σύμβαση  που  κατηγοριοποιεί και διασπά το κλάδο σε παλιούς και νέους ,  σε  εργαζόμενους που δουλεύουν σε μικρά και μεγάλα  ξενοδοχεία και σε εργαζόμενους που δουλεύουνε  σε  υψόμετρο πάνω και κάτω των 600 μέτρων!!! 

   Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ετοιμάζει νέο νόμο για τη «διευθέτηση»  της εργασίας μετατρέποντας τις ζωές μας σε λάστιχο  υποταγμένες στην κερδοφορία των κυρίαρχων επιχειρηματικών συμφερόντων στο κλάδο. Με αυτό  το νόμο πετάνε ακόμα και αυτή τη σύμβαση που έχει υπογραφεί στο καλάθι των αχρήστων, επιβάλλοντας εξευτελιστικές  ατομικές  συμβάσεις εργασίας 

Ως ΛΑΝΤΖΑ κίνηση εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμό δε θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Καλούμε σύσκεψη τη Παρασκευή 9/4 (ημέρα κινητοποίησης πολλών σωματείων του κλάδου μας) στις 7:30 μμ στη πλατεία  Κανάρη  σε  συντονισμό με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ιδιωτικών υπαλλήλων ΠΕ Πρέβεζας για να προγραμματίσουμε τη παρέμβασή μας το επόμενο διάστημα.  

 

ΛΑΝΤΖΑ Πάργας 

κίνηση εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμό

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα