Σάββατο, 20/04/2024 | 15:27

Π.Ε. Πρέβεζας: Νέα Έργα 1.5 εκατομμυρίου ευρώ για την Αναβάθμιση του Οδικού Δικτύου

512 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2021, 11:20 πμ | 0 σχόλια

 

 

Νέα Έργα Προϋπολογισμού 1.5 εκατομμυρίου ευρώ για την Αναβάθμιση του Οδικού Δικτύου ξεκινούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

 

Νέα έργα που αφορούν την αναβάθμιση και ασφάλεια του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, προϋπολογισμού 1.5 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου. Συγκεκριμένα πρόκειται να ξεκινήσουν τα παρακάτω έργα, καθώς αναδείχθηκαν μέσω διαγωνισμού οι οριστικοί ανάδοχοι:

α)  «Κατασκευή κόμβου στην Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας (θέση Λυγιά)», προϋπολογισμού € 370.000

β) «Συντήρηση – σήμανση και βελτίωση του επαρχιακού οδικού  δικτύου  της Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 689.003,41

γ) «Βελτίωση βατότητας – κατασκευή τεχνικών – σήμανση και ασφάλεια οδικών τμημάτων στο Δήμο Πάργας», προϋπολογισμού € 382.000 έργο το οποίο δημοπρατείται.

Τα έργα αυτά ακολουθούν την προχθεσινή ανακοίνωση έργων προϋπολογισμού 4 Εκατομμυρίων Ευρώ που υλοποιεί η Π.Ε. Πρέβεζας για τον εκσυγχρονισμό της άρδευσης των κτημάτων των αγροτών. Ο κ. Στράτος Ιωάννου σχολίασε ότι τα έργα αυτά θα βελτιώσουν το οδικό δίκτυο του νομού και την ασφάλεια των μετακινήσεων και ότι αποτελούν ένα ακόμη βήμα μιας συνεχούς και συστηματικής προσπάθειας που γίνεται στην Π.Ε. Πρέβεζας σε όλους τους τομείς.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα