Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:57

Παννελαδική απεργία: Κινητοποίηση στο Υποκατάστημα Μισθωτών ΕΦΚΑ Πρέβεζας

494 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/04/2021, 9:16 πμ | 0 σχόλια

 

 

Σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 είναι η δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας που προκήρυξαν  τα Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και της Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.

Το φωτογραφικό υλικό είναι από την κινητοποίηση στο υποκατάστημα μισθωτών ΕΦΚΑ Πρέβεζας και συμμετέχει ο σύλλογος υ Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ηπείρου-Λευκαδας.

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ μαζικά και Συλλογικά στην 48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για τις 6 και 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 που προκηρύχτηκε από τα Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και της Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.

 

Αγωνιζόμενοι για ένα σύγχρονο δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα, που θα καλύπτει τις ανάγκες της κοινωνίας και θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των εργαζομένων και συνταξιούχων της χώρας μας.

 

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

ΟΧΙ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΕ «ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»

 

ΟΧΙ

 

ΣΤΟ «ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ» ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ «ΤΖΟΓΑΡΙΣΜΑ» ΤΩΝ  ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Ο Υ Μ Ε

 

  • Δημόσιο, Καθολικό, Υποχρεωτικό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης.

 

  • Άμεσες προσλήψεις με κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων εργασίας από μόνιμο προσωπικό και ειδική πρόνοια για τους πρόσφατα απολυμένους συμβασιούχους συναδέλφους μας.

 

  • Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας, ώστε να σταματήσει πια η «ομηρεία» του φορέα μας από τις διαθέσεις των εκάστοτε εργολάβων των συνεργείων καθαριότητας, κι επισταμένη μέριμνα για την υγιεινή και την καθαριότητα των χώρων εργασίας μας και των χώρων υποδοχής του συναλλασσόμενου κοινού, κάτι που είναι αυτονόητη απαίτηση, καθώς βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας.

 

  • Αντικατάσταση των απαρχαιωμένων (από το 1998) υπολογιστών μουσειακού επιπέδου, με σύγχρονους που θα διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Συνέχιση της προσπάθειας για περαιτέρω εμπλουτισμό των ήδη υφιστάμενων ψηφιακών εφαρμογών, με νέες. Επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε να τεθεί σε πλήρη λειτουργία μέχρι το τέλος του 2021, η αυτοματοποιημένη ψηφιακή έκδοση των συντάξεων, στα πλαίσια του συστήματος ΑΤΛΑΣ. Ενοποίηση όλων των πληροφοριακών συστημάτων του e-ΕΦΚΑ.

 

  • Δημιουργία Ενιαίου Κανονισμού Ασφάλισης & Παροχών, αλλιώς η ενοποίηση των  ταμείων είναι άνευ ουσίας και σημασίας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα