Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:25

Ιωάννινα: Δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών για διαρρήξεις σε σχολεία

396 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/04/2021, 1:45 μμ | 0 σχόλια

 

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο νεαρών ημεδαπών που κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αξιολόγηση στοιχείων και ευρημάτων, οι δύο κατηγορούμενοι (ένας από τους οποίους ανήλικος) μαζί με άγνωστους συνεργούς τους είχαν ενωθεί και οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε σχολικά συγκροτήματα της ευρύτερης περιοχής της πόλης των Ιωαννίνων, στα οποία εισέρχονταν παραβιάζοντας κιγκλιδώματα ή τζαμαρίες παραθύρων. 

Ακολούθως, αφαιρούσαν από τους χώρους των κυλικείων και των σχολικών αιθουσών χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και τρόφιμα. 

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι με τον προαναφερόμενο τρόπο, οι κατηγορούμενοι, κατά το χρονικό διάστημα από 22-09-2020 έως 11-03-2021 και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπραξαν (7) κλοπές και (2) απόπειρες κλοπής, με την αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τις 4.000 ευρώ. 

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνεχίζεται, ενώ η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.    

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα