Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:44

«Εσένα σε αφήνω για να μεγαλώσεις το παιδί μου», της είπε ο δολοφόνος

475 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/04/2021, 12:58 μμ | 0 σχόλια

 

Συγκλονίζει η μητέρα των άτυχων αδερφών που χάθηκαν στο διπλό φονικό στη Μακρινίτσα, καθώς περιγράφει στο iefimerida.gr τα τελευταία λόγια του δράστη και πρώην γαμπρού της τις δραματικές εκείνες στιγμές που κρατούσε στα χέρια της αιμόφυρτη την 28χρονη κόρη της.

Όπως αποκαλύπτει μέσω της δικηγόρου της οικογένειας, Ανθούλας Ανάσογλου, ο δράστης ήταν έτοιμος να τη σκοτώσει, ενώ την απείλησε ότι είχε έρθει η σειρά του γιου της.

«Έρχεται και η σειρά του Γιώργου σου…» φέρεται να είπε ο δράστης στην άτυχη μητέρα

«Όταν τελείωσε η Κωνσταντίνα και πριν καν προλάβω να βοηθήσω και να σηκώσω το κορίτσι μου που είχε πέσει, εγώ η ίδια αιμορραγούσα από παντού, μου είπε με πλήρη γνώση: «Εσένα σε αφήνω να ζήσεις για να μεγαλώσεις το παιδί μου. Τώρα έρχεται και η σειρά του Γιώργου σου και μετά πήγε και κρύφτηκε για να τελειώσει το παλικάρι μου», λέει με παγωμένα δάκρυα και τρεμάμενη φωνή η άτυχη μητέρα και αναρωτιέται: «Είναι δυνατόν να μη γνώριζε τι έκανε ο κατηγορούμενος; Γνώριζε και πολύ καλά. Τα είχε σχεδιάσει όλα και τα είχε μελετήσει. Θέλω δικαιοσύνη, θέλω να μου πουν οι αρχές το γιατί;». Η ίδια εύχεται να λάμψει το φως της αλήθειας και δηλώνει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη.

Ο κατηγορούμενος είχε διαγνωστεί με παραληρητική διαταραχή, με διωκτικά συμπτώματα

Η οικογένεια Τσάπα, που έχει αναλάβει πλέον την ανατροφή του 2,5 ετών παιδιού της κόρης τους με τον δράστη, συγκλονισμένη πληροφορήθηκε χθες μόλις τη διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Βόλου για την κατεπείγουσα προκαταρτική έρευνα αναφορικά με την ανεύρεση ευθυνών των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον τρόπο διαχείρισης της υπόθεσης του 32χρονου, που φέρεται να σκότωσε τα δύο άτυχα αδέλφια, Κωνσταντίνα και Γιώργο, προκαλώντας σοκ όχι μόνο στην κοινωνία του Βόλου αλλά και σε όλο το πανελλήνιο.

«Ήρθε στο φως της δημοσιότητας έγγραφο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Βόλου που ανέφερε πως ο κατηγορούμενος πλέον 32χρονος έχριζε φαρμακευτικής αγωγής επειδή διαγνώστηκε με παραληρητική διαταραχή, με διωκτικά συμπτώματα. Η ατέρμονη γραφειοκρατία, η κρατική ολιγωρία καθώς και η αδράνεια των αστυνομικών αρχών της περιοχής να προστρέξουν στην σύλληψη του 32χρονου, ο οποίος πριν λίγες μέρες δημιούργησε μεγάλο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, αποτελούν στοιχεία όχι μόνο προς διερεύνηση αλλά και πλήρη απόδοση ευθυνών», αναφέρει η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, τονίζοντας παράλληλα ότι «με πρόσχημα τον κορωνοϊό, δυστυχώς, γίναμε κοινωνοί του φαινομένου της απορρύθμισης και της αναποτελεσματικότητας του δημοσίου τομέα σε όλες του τις μορφές».

Προμελετημένο το έγκλημα υποστηρίζει η δικηγόρος της οικογένειας, Ανθούλα Ανάσογλου

Οι δυο δικηγόροι της οικογένειας των θυμάτων, Ανθούλα Ανάσογλου και Στέφανος Καραγεώργος θα αιτηθούν την συνέχιση της έρευνας και προς τις αστυνομικές Αρχές, ζητώντας να ερευνηθεί η αντίδραση τους απέναντι στα απεγνωσμένα τηλεφωνήματα της 28χρονης Κωνσταντίνας, η οποία είχε προβλέψει πως εν διαστάσει σύζυγός της ήθελε να σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της.

«Ο κατηγορούμενος σκότωσε τα δυο αδέλφια, έχοντας προμελετήσει το έγκλημα και με συνείδηση», λέει η Ανθούλα Ανάσογλου δηλώνοντας την πρόθεση της οικογένειας να δηλώσει άμεσα παράσταση πολιτικής αγωγής ώστε να υποστηρίξει με όλες τις ανακριτικές πράξεις που χρειάζονται την αλήθεια. «Η αλήθεια δεν μπορεί να θαφτεί. Ο κατηγορούμενος είχε πλήρη συνείδηση όταν είπε στη μητέρα της άτυχης Κωνσταντίνας πως «εσένα δε σε σκοτώνω για να μεγαλώσεις το παιδί μου», σχολιάζει η γνωστή δικηγόρος.

Στην ψυχιατρική των Φυλακών Κορυδαλλού κρατείται ο 31χρονος

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος κατηγορούμενος για τη διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα αφού εξετάστηκε από ψυχιάτρους μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού μία ημέρα μετά την προφυλάκισή του. Από την πλευρά του και σύμφωνα με τις δηλώσεις τους συνηγόρου υπεράσπισης, Δημήτρη Βούλγαρη, ο κατηγορούμενος δεν έχει συνείδηση του τι ακριβώς συμβαίνει. Στον ανακριτή, επανέλαβε τη φράση «έχω ένα μαύρο πέπλο», ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είχε κάνει κάτι τόσο κακό.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα