Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:19

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Αναπτυξιακό Εργαλείο πρώτης γραμμής : Γενναία στήριξη σε ανέργους!

519 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/04/2021, 6:07 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σε αναπτυξιακό εργαλείο πρώτης γραμμής για το νομό Πρέβεζας, αναγάγεται για τα καλά το Επιμελητήριο Πρέβεζας, μετά την απίστευτη αποτελεσματικότητα που δείχνει στο OPEN MALL (ανοιχτό κέντρο εμπορίου), το ψηφιακό κέντρο, σεμινάρια κατάρτισης κ.α. και φαίνεται ότι ο πήχης έχει μπει ψηλά.

Η συνέχεια των δράσεων του προέδρου Γιάννη Μπούρη, της διοίκησης του ΕπιμελητηρίουΠρέβεζας και των συνεργατών τους, επιφυλάσσει πάντα μια ευχάριστη έκπληξη.

Για του λόγου το αληθές το Επιμελητήριο Πρέβεζας προχωρά σε μία ακόμη γενναία στήριξη σε ανέργους της περιοχής μας, κάτι που έκανε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Μπούρη, να μην μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του γι’ αυτή την εξέλιξη!

Ο κ. Μπούρης λοιπόν σχολίασε ως εξής στο διαδίκτυο:

Ακόμη ένα σημαντικό έργο ,εγκρίθηκε για το Επιμελητήριο Πρέβεζας.
Με σημερινή απόφαση του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος. Αλέξανδρος Καχριμάνης ενέταξε την πρόταση μας για Αναβάθμιση Δεξιοτήτων για Ανέργους προκειμένου ενταξης τους στην αγορα εργασίας προϋπολογισμού 600.000€ και με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ
Νιώθεις ικανοποίηση όταν οι προσπάθειες μας πιάνουν τόπο ,αποτέλεσμα τόσο των εργαζόμενων μας , οσο και των μελών της διοίκησης που συνεισφέρουν σε αυτές!!
Η άψογη συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου φέρνει οφέλη για την περιοχή μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα