Σάββατο, 20/04/2024 | 00:08

“Ανάπτυξη Τώρα”: Να απαλλαχθούν Δημότες Πρέβεζας & κάτοικοι της Π.Ε. Πρέβεζας από τα διόδια στο Άκτιο

768 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/04/2021, 2:10 μμ | 0 σχόλια

 

 

Να απαλλαχθούν οι κάτοικοι του  Δήμου  Πρέβεζας  και της Π.Ε. Πρέβεζας από την καταβολή διοδίων στο Άκτιο

 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου ανέφερε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου εξετάζει να προχωρήσει σε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ώστε να μπορούν να απαλλαχθούν οι κάτοικοι της Π.Ε. Πρέβεζας από την καταβολή διοδίων στο Άκτιο.

Αφορμή στάθηκε η δικαίωση των κατοίκων της Π.Ε Ιωαννίνων που διεκδικούσαν τη μη καταβολή διοδίων στους σταθμούς Τύριας, Δροσοχωρίου και Μαλακασίου της Εγνατίας Οδού.

Στο Άκτιο μετακινούνται καθημερινά από το Δήμο Πρέβεζας αγρότες, γεωπόνοι, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες και εργάτες γης και καλούνται να καταβάλλουν διόδια, με αποτέλεσμα τη σημαντική οικονομική τους επιβάρυνση.

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα η προηγούμενη και η νυν δημοτική αρχή δεν διεκδίκησαν ως όφειλαν την δίκαιη αντιμετώπιση των συμπολιτών μας. Δεν έδειξαν καμία διάθεση να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της απαλλαγής.

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” καλεί τη δημοτική αρχή Πρέβεζας και τον Νίκο Γεωργάκο να συνταχθούν με την Περιφέρεια Ηπείρου στην προσπάθεια να αρθεί η συγκεκριμένη αδικία και να απαλλαγούν από τα διόδια του Ακτίου οι κάτοικοι του Δήμου Πρέβεζας.

Την πρότασή μας αυτή θα τη μεταφέρουμε και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Για την δημοτική παράταξη

«Ανάπτυξη Τώρα»

Οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Γεώργιος Νίτσας –  Αναστάσιος Αμάραντος

Γεώργιος Ντόντης – Ιωσήφ Στύλος -Νικόλαος Λουφέκης

 

ΠΡΕΒΕΖΑ 5/4/2021

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα