Τρίτη, 23/04/2024 | 12:39

Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας: Να ανακληθεί η απαράδεκτη απόφαση συνεργασίας με το φασιστοειδές

699 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/03/2021, 1:59 μμ | 0 σχόλια

 

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Καμαρίνας και ο λαός της Πρέβεζας να μην επιτρέψουν σε «καλλιτέχνες»-φασιστοειδή να λερώσουν τους τοίχους του χωριού.

Καταδικάζουμε την ανεκδιήγητη και απαράδεκτη απόφαση του προέδρου της κοινότητας Καμαρίνας να καλέσει και να αναθέσει την απεικόνιση αγωνιστών του 1821 σε «καλλιτέχνη» ο οποίος ειδικεύεται σε γκράφιτι με ναζιστικά σύμβολα,κέλτικους σταυρούς,σε γκράφιτι που αναπαράγουν το ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Κανείς δεν ξεχνάει επίσης την εμετική απεικόνιση για τον πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ, σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης, Άρη Βελουχιώτη και την αισχρή φρασεολογία που το συνόδευε.

Οι υμνητές του Χίτλερ και της χούντας,οι απόγονοι των «Ράλληδων» και των «Μπουραντάδων»,καθώς και ο Εύρητος που έχουν δεχθεί επανειλημμένα συγχαρητήρια από χρυσαυγίτες-φυγόδικους βουλευτές, δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν πώς ο λαός μας αντιπάλεψε με αποφασιστηκότητα το φασισμό,μέσα από τις γραμμές της Εαμικής Αντίστασης και συνέβαλε και αυτός με αμέτρητες θυσίες για να τσακιστεί το τέρας του ναζισμού.

Τέτοιες απαράδεκτες αποφάσεις,όπως του προέδρου της κοινότητας Καμαρίνας Δράκου Θεόδωρου,είναι αυτές που ρίχνουν νερό στο μύλο του φασισμού-ναζισμού,είναι αυτές που οδηγούν κάθε λογής φασιστοειδή να ξεθαρέψουν, να βγούν από τα λαγούμια που μπήκαν μετά την καταδίκη της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Αποτελεί μέγιστη πρόκληση και προσβολή να συνδέονται οι λαϊκοί αγωνιστές της εθνικοαπελευθερωτικής επανάστασης του 1821 με τον εθνικισμό και το ναζισμό.Η συγκεκριμένη ενέργεια συνεργασίας είναι άκρως ντροπιαστική τόσο για τους Καμαρινιώτες όσο και για το λαό της Πρέβεζας.

Απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα η απαράδεκτη απόφαση συνεργασίας με αυτό το φασιστοειδές.

Το εργατικό – λαϊκό κίνημα θα συνεχίσει αταλάντευτα να μάχεται ενάντια στο εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα που γεννά και θρέφει ναζιστικά-φασιστικά μορφώματα,και δημιουργεί «καλλιτέχνες» τύπου Εύρητου.

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα