Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:36

Πρέβεζα: Συμπληρώνουμε 200 χρόνια Ελευθερίας! Η φωνή του Νίκου Τζίμα είναι ελεύθερη!

476 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/03/2021, 8:44 πμ | 0 σχόλια

 

 

Προφανώς και ο απόηχος και η απήχηση των κειμένων που γράφει είναι μεγάλη, προφανώς και υπάρχει και δυσαρέσκεια από μία πλευρά,όμως η χώρα συμπληρώνει 200 χρόνια Ελευθερίας.

Ελευθερία το υπέρτατο αγαθό όπως η ελευθερία της σκέψης και η ελευθερία της έκφρασης είναι μία, δεν χωρίζονται.

Στην τελευταία του ανακοίνωση ο Νίκος Τζίμας ως ενεργός πολίτης και όχι με την ιδότητά του ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ, επιχειρηματολόγησε με αριθμούς και υπερασπίστηκε την αναγκαιότητα της στήριξης της τοπικής οικονομίας .

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση με διευκρίνιση κράτησε αποστάσεις από το περιεχόμενο του κειμένου του Νίκου Τζίμα και έχει αντιπαρατεθεί μαζί του και στο πρόσφατο και στο απώτερο παρελθόν, όμως η αλήθεια είναι μία!

Η φωνή του Νίκου Τζίμα είναι σαφέστατα χρήσιμη, δημιουργική μα πάνω από όλα Ελεύθερη και ως στόχο στις περισσότερες των περιπτώσεων έχει το καλό του συνόλου.

Αντί λοιπόν ορισμένοι να χαίρονται που υπάρχει ένας άνθρωπος που τους δείχνει το σωστό δρόμο, αυτοί σκέφτονται μηχανοραφίες και τρόπους φίμωσής του;

Απαράδεκτο για τη δημοκρατία και για τον πολιτισμό μας αν ισχύει το παραπάνω!

Άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το περιεχόμενο των κειμένων του, άσχετα αν ανήκει ή όχι στον πολιτικό του χώρο, υπάρχει ένα μείγμα έκρηξης ίσως και οργής σε ορισμένες περιπτώσεις  μαζί όμως με πολύ αγάπη για τον τόπο και τους πολίτες του από τον Νίκο Τζίμα κι αυτό είναι ευρέως αντιληπτό!

Αν κάποιοι θορυβήθηκαν αν κάποιοι αισθάνονται πανικό κάθε φορά που ο Νίκος Τζίμας γράφει, ας κοιταχτούν στους καθρέφτες τους κι ας αναλογιστούν τι δεν κάνουν καλά οι ίδιοι, τι γράφει ο Νίκος Τζίμας και γιατί κάνουν τόσο μεγάλο… Γκελ, τα γραφόμενά του!

Θα θυμίσω ότι στο άρθρο 14 του Συντάγματος των Ελλήνων αναφέρεται:  H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.

Όσοι σκαρφίζονται ή επεξεργάζονται τρόπο ή τρόπους φίμωσης του Νίκου Τζίμα είναι βέβαιο ότι θα βρουν ολόκληρη την κοινωνία της Πρέβεζας απέναντί τους.

Η Ελλάδα συμπληρώνει 200 χρόνια Ελευθερίας, Η Πρέβεζα στον αγώνα για ελευθερία πλήρωσε βαρύ τίμημα, με τον Αλή Πασά να σφάζει μέσα σε μια νύχτα όλο τον πληθυσμό της, αν ορισμένοι στο 2021 σκέφτονται ως σύγχρονοι “Αλή Πασάδες” Βλάπτουν τον εαυτό τους και κυρίαρχα τον τόπο μας.

Η Ελευθερία ως το πιο βασικό συστατικό της δημοκρατίας είναι βέβαιο ότι θα νικήσει ξανά!

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα