Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:27

Πρέβεζα: Κυριακή η 4η Ενότητα του φετινού Καρναβαλιού του Κομιτάτου

788 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/03/2021, 2:39 μμ | 0 σχόλια

 

Στην τελική ευθεία- δίνοντας μάχες με τον χρόνο- το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ολοκληρώνει τις φετινές Αποκριάτικες δράσεις του, με μια μικρή διαφοροποίηση σε σύγκριση με τις προηγούμενες ενότητες, αναφορικά με τη μέρα και την ώρα.  Την Κυριακή 14 Μαρτίου ώρα 20.00 πραγματοποιείται  η  4η ενότητα, το 4ο μέρος του φετινού διαδικτυακού Καρναβαλιού, του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά από το Κανάλι του CINEMATICON TV  στο Youtube.  Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και στην 4η ενότητα του Καρναβαλιού σκοπεύει να μας ενώσει, να ανταλλάξουμε μηνύματα και ευχές για την Αποκριά και να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το ειδικών συνθηκών Καρναβάλι που διοργανώθηκε φέτος. Κυριακή λοιπόν 14 Μαρτίου  στις 8 το βράδυ θα ξεκινήσει η 4η ενότητα του φετινού Καρναβαλιού.

Το λινκ για να παρακολουθήσετε και να στείλετε τα δικά σας μηνύματα, στην 4η ενότητα του φετινού καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας την Κυριακή 14 Μαρτίου ώρα 20.00 είναι το ακόλουθο:

https://www.youtube.com/watch?v=Q701jDj3wY0

Πληροφορίες που κάνουν λόγο για … καύση Καρνάβαλου  ελέγχονται για την ακρίβειά τους. Θα φορεθούν αποκριάτικες στολές στα σπίτια, θα μοιραστούμε χαρά, χιούμορ, κέφι, ζωή, γιατί το Καρναβάλι είναι ζωή. Καλή  Αποκριά σε όλους και σε όλες, πολλές ευχές για ότι κι αν κάνετε!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα