Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:18

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Η βόλτα του Βασιλιά Πινόκιο σκόρπισε χαρά!

822 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/03/2021, 7:47 μμ | 0 σχόλια

 

 

Λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα της Πέμπτης 11 Μαρτίου έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους της Πρέβεζας, ο Βασιλιάς Πινόκιο, ο Καρνάβαλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, για το 2021! Σφυρίχτρες, κομφετί, σερπαντίνες και πολύχρωμα καπνογόνα δημιούργησαν μια έντονα αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Μουσική ακούγονταν από το Ράδιο Πρέβεζα και μάλιστα υπέροχη Αποκριάτικη μουσική που επέλεξε ο Δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης που αφιέρωσε την εκπομπή του στη βόλτα του Βασιλιά Πινόκιο.

Η βόλτα αυτή σκόρπισε χαρά στον κόσμο της Πρέβεζας, που σταματούσε στο δρόμο τράβαγε φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό, Χαιρετούσε με χαρά από τα μπαλκόνια των σπιτιών τόσο της Λεωφόρου Ιωαννίνων, όσο και τα μπαλκόνια της Λεωφόρου Ειρήνης!

 

 

 

Έστω και μέσω πανδημίας με αυτόν τον λιτό τρόπο το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας πρόσφερε χαρά στον κόσμο της Πρέβεζας, αλλά και σε όλο τον κόσμο που παρακολούθησε την πορεία του Βασιλιά Πινόκιο του Καρνάβαλου του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Μια μικρή παρέα έδωσε τόση χαρά στον κόσμο που τη ζητούσε, άλλωστε στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας το γνωρίζουν χρόνια ότι την ιστορία τη γράφουν οι παρέες!

Καλή αποκριά σε όλους και σε όλες ραντεβού το επόμενο Σάββατο 13 Μαρτίου  στις 7 το βράδυ στην 4η ενότητα του Διαδικτυακού καρναβαλιού του καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας από το κανάλι του CINEMATICON TV στο Youtube.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα