Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:11

Δήμος Ιωαννιτών: Μία νότα αισιοδοξίας από το Γυμνάσιο Κουτσελιού

448 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/03/2021, 1:34 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών ανταποκρινόμενη άμεσα αλλά και αποτελεσματικά στην πρόταση του Γιώργου Μήτση, ζωγράφου και εκπαιδευτικού του  Γυμνασίου Κουτσελιού, καθώς και του Διευθυντή Σπύρου Ζήνδρου, για την φιλοτέχνιση της πρόσοψης του Γυμνασίου Κουτσελιού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να το παραλάβει ολοκληρωμένο!

Πρόκειται για μία νότα αισιοδοξίας μέσα στις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία και για την εκπαίδευση, σημειώνει η πρόεδρος της Επιτροπής Φιλιώ Νόκα.

Και στην δήλωσή της τονίζει: «Αφού αποφασίσαμε από κοινού το σχέδιο του ψηφιδωτού (μετά από  πολλά που ο καλλιτέχνης έκανε), ο ίδιος σφυρηλάτησε και φιλοτέχνησε την πρόσοψη του σχολείου.

Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και θα το απολαμβάνουν τόσο οι μαθητές και καθηγητές όσο και οι πολίτες αυτής της πόλης.

Να λοιπόν που υπάρχουν Δάσκαλοι, που πέρα από τις εκπαιδευτικές  τους υποχρεώσεις αφήνουν το αποτύπωμα τους και μάλιστα με ιδιαίτερο νόημα καθώς η γνώση είναι δύναμη και για να είμαστε και επίκαιροι “Ότι η διδασκαλία που παράγεται μέσα στο σχολείο είναι αναντικατάστατη.”

Συγχαίρουμε τον Γιώργο Μήτση που απ’ όπου  πέρασε, άφησε το αποτύπωμα του!!!»

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα