Σάββατο, 20/04/2024 | 10:55

“Απογείωση από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: “Έρχεται μια Κυριακή γεμάτη Αποκριά!”

780 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/03/2021, 2:24 μμ | 0 σχόλια

 

 

Όλα ξεκίνησαν μέσα στην Πανδημία, χωρίς συναντήσεις, με διαδικτυακές επικοινωνίες και με μια κατάσταση πολιτισμού που θύμιζε όμως “Κρυφό σχολειό”.

Από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας (ανάμεσα στα δύο της χώρας που άντεξαν) διοργάνωσε ένα ειδικών συνθηκών Καρναβάλι , το τηλεοπτικό διαδικτυακό Καρναβάλι μέσα από το Κανάλι του CINEMATICON TV στο Youtube. Τρεις Καρναβαλικές Ενότητες το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 6 Μαρτίου ζωντανά οι εκδηλώσεις τα είχαν σχεδόν όλα!

Την περασμένη Πέμπτη 11 Μαρτίου το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, διοργάνωσε με προσοχή, χωρίς να προκαλέσει και τηρώντας και αποστάσεις σε μία μέρα 3 Αποκριάτικες δράσεις που έδεσαν μεταξύ τους. Το Απόγευμα ήταν η βόλτα του Βασιλιά Πινόκιο του καρνάβαλου του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας  σε Λεωφόρο Ιωαννίνων και Λεωφόρο Ειρήνης και το βραδάκι “Η Αποκριάτικη νύχτα των Βεγγαλικών” και η “Η Πανδαισία των πολύχρωμων καπνογόνων” μετέφεραν  μια εντυπωσιακή αποκριάτικη ατμόσφαιρα!

 

Χορευτικά, Μουσικά σχήματα, θεατρικά σκετς (Πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Θωμά, μέλη του Κομιτάτου), μηνύματα από Καλλιτέχνες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το Καρναβάλι, όπως Ο Διονύσης Ζάχος, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης των Olmpians,  μήνυμα από τον κορυφαίο Έλληνα ράπερ τον Tus “(Χρήστος Τούσης) μηνύματα εκπρόσωποι φορέων του τόπου κλπ., αλλά και αίνιγμα! Αν νομίζετε ότι τα είδατε όλα, κάνετε… λάθος!

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας κάνει μια μικρή αλλαγή στις ζωντανές μεταδόσεις του κι αντί για Σάββατο, το ραντεβού για την ολοκλήρωση των φετινών εκδηλώσεων γίνεται για την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 8 το  βράδυ. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ετοιμάζεται για ένα ακόμη βράδυ μέσα από το κανάλι του  CINEMATICON TV στο Youtube.

Το μήνυμα που σας έρχεται inbox στο facebook από τους διοργανωτές είναι το ακόλουθο:

Γεια σου.   Κυριακή 14 Μαρτίου  το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ολοκληρώνει τις αποκριάτικες δράσεις  του φετινού διαδικτυακού  Καρναβαλιού με την 4η ενότητα. Ξεκινάμε ζωντανά στις 8 το απόγευμα από το Κανάλι του CINEMATICON TV στο  Youtube  (αν δεν έχεις πατήσει ήδη εγγραφή πάτα) στο παρακάτω λινκ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q701jDj3wY0

 

Το παραπάνω λινκ το στέλνουμε και σε φίλους και σε φίλες μας!

Στην 4η ενότητα  θέλουμε και τη δική σου συμμετοχή. Καθώς μπορείς να περάσεις το μήνυμά σου και τις ευχές σου στη δεξιά πλευρά που σχολιάζουν όσοι-όσες συμμετέχουν με τον τρόπο τους, στις μέχρι τώρα μεταδόσεις μας. Καλή Αποκριά!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα