Τετάρτη, 08/02/2023 | 16:28

Απίστευτο: Πήγε στο ΙΚΑ και ανακάλυψε ότι… έχει παιδί

369 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/03/2021, 10:50 πμ | 0 σχόλια

 

Πατέρας ενός μικρού κοριτσιού είναι, σύμφωνα με τα μητρώα τουIKA , ένας 45χρονος άνδρας .

Το πρόβλημα στην ιστορία του 45χρονου Ηρακλειώτη από την Κρήτη  είναι ότι είναι ανύπαντρος και σίγουρος πως δεν έχει παιδί!

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη (25/2) όταν ο 45χρονος ήθελε να κάνει κάποιες εξετάσεις και επισκέφθηκε γιατρό, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι ήταν ανασφάλιστος. Ο 45χρονος έπεσε από τα σύννεφα καθώς είναι μισθωτός εργαζόμενος και καταβάλλει κάθε μήνα τις εισφορές του.

Η επόμενη κίνησή του λοιπόν ήταν να επισκεφτεί τα γραφεία του ΙΚΑ προκειμένου να δει τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί το σύστημα τον βγάζει ανασφάλιστο. Οι υπάλληλοι είδαν ότι πρόκειται για λάθος και το πρόβλημα μέσα σε δύο λεπτά είχε τακτοποιηθεί.

Όμως, οι «αποκαλύψεις» για τον 45χρονο Ηρακλειώτη δεν τελείωσαν εκεί… Όταν o ίδιος ασφαλισμένος ζήτησε από τον λογιστή του να του βγάλει ένα αντίγραφο της ασφαλιστικής του εισφοράς εξηγώντας του μάλιστα και τι είχε προηγηθεί, ο λογιστής τον ενημέρωσε ότι το πρόβλημα τώρα είναι πιο… περίπλοκο.

Στο ενημερωτικό της ασφαλιστικής του ικανότητας φαίνεται να έχει ένα παιδί! Ένα κοριτσάκι που είχε γεννηθεί το 2017.

Δείτε εδώ:

 

Ο «ταλαιπωρημένος ασφαλισμένος» προσπαθεί εκ νέου να επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ προκειμένου να διορθώσουν και πάλι το λάθος τους.

«Είναι για γέλια όλη αυτή η κατάσταση. Δεν είναι τόσο η ταλαιπωρία αλλά λογω του κορονοϊού δεν μπορώ να επισκεφτώ τις υπηρεσίες για να διορθωθεί το λάθος και στα τηλέφωνα που προσπαθώ να επικοινωνήσω με τους υπάλληλους  στο ΙΚΑ κανείς δεν το σηκώνει» τονίζει στο cretapost ο 45χρονος ο οποίος ψάχνει να βρει απεγνωσμένα άκρη.

{ΗΓΗ: newsit.gr -Πηγή φωτογραφιών: cretapost.gr

 

 

Ετικέτες: , ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα