Σάββατο, 13/08/2022 | 04:46

Ανάπτυξη Τώρα: Αίτημα για συζήτηση & λήψη απόφασης : «Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών»

281 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/03/2021, 12:51 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ανεξάρτητη δημοτική παράταξη

Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας

        “Ανάπτυξη Τώρα”

 

ΠΡΟΣ

Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, κ. Δημήτρη Καραμανίδη

ΚΟΙΝΟΠ.

επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας

 

Πρέβεζα

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2021

 

ΘΕΜΑ: “Αίτημα έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας με μοναδικό θέμα τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την πρόταση του Δήμου Πρέβεζας επί της δημόσιας διαβούλευσης για τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών υπό τον τίτλο «Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών»”

 

Κ. Πρόεδρε

 

Στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου ως δημοτική παράταξη του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας αιτούμαστε τη σύγκληση του σώματος σε έκτακτη συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί της δημόσιας διαβούλευσης για τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών υπό τον τίτλο «Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών».

Πιστεύουμε ότι ως το κορυφαίο συλλογικό πολιτικό όργανο του Δήμου, το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να εκφράσει τη θέση του επί του νομοθετήματος και να την καταθέσει στη δημόσια διαβούλευση.

Παράλληλα θα πρέπει να γίνουν φανερές οι προθέσεις όλων των παρατάξεων στους δημότες, στο πλαίσιο της διαφάνειας και του ρόλου ενός δημοτικού συμβουλίου.

Σας εφιστούμε την προσοχή, ώστε το αίτημά μας να γίνει δεκτό μέχρι και την 17η Μαρτίου, μιας και η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 και ώρα 21:00. 

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα”

Γιώργος Νίτσας – Αναστάσιος Αμάραντος

Γιώργος Ντόντης – Ιωσήφ Στύλος – Νίκος Λουφέκης

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα