Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:37

Πρέβεζα: Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα!

857 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/02/2021, 8:57 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στην Πρέβεζα, ώρα περίπου 20.00 στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Κωστή Παλαμά.

Σφοδρή σύγκρουση επήρθε ανάμεσα σε ΙΧ αυτοκίνητο και δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που τα δύο άτομα σχεδόν εσκφενδονίστηκαν ενώ τρόμαξαν και οι κάτοικοι στις πολυκαρτοικίες των δρόμων και βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους, να δουν τι συμβαίνει.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΙΧ αυτοκίνητο ανέβαινε προς Κωστή Παλαμά, ενώ το δίκυκλο ανέβαινε προς την Εκκλησία του Αγίου Βασιλείου

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς σοβαρούς τους τραυματισμούς. Ο ένας από τους δύο  επιβαίνοντες στο δίκυκλο είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Στον τόπο που έλαβε χώρα αυτό το πολύ  σοβαρό τροχαίο ατύχημα, έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της τροχαίας καθώς και δύο ασθενοφόρα.

Οι σοβαρά τραυματίες του τροχαίου διακομίστηκαν στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ η κατάστασή τους την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα