Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:40

Ο κορονοϊός χτύπησε στην καρδιά & σκότωσε την 16χρονη Μαργαρίτα – Τα νέα στοιχεία της τραγωδίας

521 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/02/2021, 11:54 πμ | 0 σχόλια

 

 

Ο θάνατος της 16χρονης συντάραξε την περιοχή της και ολόκληρη τη χώρα. Ο κορονοϊός έδωσε στη μικρή Μαργαρίτα τη χαριστική βολή. Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε…

Πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου, η νεκροψία – νεκροτομή του ανήλικου κοριτσιού, μόλις 16 ετών, που «έφυγε» από τη ζωή εξαιτίας των επιπλοκών από κορoνοϊό στο νοσοκομείο της Θήβας. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε αλλοιώσεις μυοκαρδίου για την αιτία θανάτου της άτυχης Μαργαρίτας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Ωστόσο, επειδή το παιδί είχε κορονοϊό σαφείς απαντήσεις θα δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι σε περιπτώσεις covid, δε γίνεται ιατροδικαστική εξέταση. Όμως, επειδή η οικογένεια του παιδιού από την πρώτη στιγμή μιλούσε για ιατρικό λάθος, ο εισαγγελέας διέταξε πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. Έχει οριστεί μάλιστα για την υπόθεση και δικηγόρος.

«Ένας αιφνίδιος καρδιακός θάνατος σε παιδιά στις περισσότερες περιπτώσεις σημαίνει μια συγγενή καρδιοπάθεια ή μία αρρυθμία. Εάν όμως υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα ή μια νόσος Covid θα πρέπει να προσανατολιστούμε και προς αυτό το πεδίο» σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

Οι συμμαθητές της Μαργαρίτας, παλεύουν ακόμα να συνειδητοποιήσουν τον ξαφνικό χαμό της φίλης τους που αποτελεί το νεαρότερο θύμα κορονοϊού στη χώρα μας.

ΠΗΓΗ: newsit.gr ΦΩΤΟ από δελτίο ειδήσεων Star

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα