Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:12

Να ανακληθεί άμεσα η απόλυση του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας – οδηγών φορτηγών

500 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/02/2021, 9:26 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Να ανακληθεί άμεσα η απόλυση του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας – οδηγών φορτηγών 

 

Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Α΄ βαθμού των Δήμων Νομού Πρέβεζας καταγγέλλει τη διοίκηση του «Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΠΕ μετόχων του ΚΤΕΛ Πρέβεζας», η οποία με προσχηματικές δικαιολογίες, προχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή, στην απόλυση του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας-οδηγών φορτηγών, συναδέλφου Σιαφάκα Γιώργου.

Μια απόφαση πέρα για πέρα παράνομη και εκδικητική, απόρροια της συνδικαλιστικής δράσης του συναδέλφου. Που στοχεύει στο να τρομοκρατήσει και να εκφοβίσει και τους υπόλοιπους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ, όποιον αντιδρά, προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι, όποιον αγωνίζεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – επιχειρηματικών ομίλων.

Οι εργοδότες δεν θέλουν τα Συνδικάτα μέσα στα πόδια τους, ώστε να μπορούν να λειτουργούν αυθαίρετα και να μην έχουν καμία αντίδραση! Χωρίς καμιά αγωνιστική απάντηση στη συνολική επίθεση που δέχεται η εργατική – λαϊκή οικογένεια.

Η κυβέρνηση φέρει βαρύτατη ευθύνη γιατί έχοντας πάρει τη σκυτάλη από τις προηγούμενες, έχει παραδώσει στους επιχειρηματίες όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο, μαζί με το ξήλωμα του συνδικαλιστικού δικαιώματος και θέλουν από κοινού να επιβάλουν στους χώρους δουλειάς σιγή νεκροταφείου, ιδιαίτερα απέναντι στις διεκδικήσεις των εργαζομένων και στην κάλυψη βασικών τους δικαιωμάτων.

Νομίζουν ότι έτσι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους. Είναι βαθιά νυχτωμένοι! Τα ζωντανά συνδικάτα και οι συνδικαλιστές τους, ούτε τρομοκρατούνται, ούτε το βάζουν κάτω!

Απαιτούμε να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση του συναδέλφου! 

Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους εργαζόμενους! 

 

     Ο Πρόεδρος           Η Γραμματέας

Μισηρλής Γεώργιος                               Σαρόγλου Μαρίνα

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα