Σάββατο, 16/10/2021 | 10:51

Βίντεο-σοκ: Ιερέας ασελγεί σε νεαρό

361 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/02/2021, 10:02 πμ | 0 σχόλια

 

 

Ένα οπτικό ντοκουμέντο, που παγώνει κάθε λογικό νου και αποκαλύπτει με τον πλέον φρικτό τρόπο το πόσο αδίστακτος μπορεί να είναι ο διεστραμμένος, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το astinomiko.gr.

Ιερωμένος ασελγεί σε ένα νεαρό αγόρι, μεσημέρι σε δρόμο της Πλάκας! Από τα γενικά χαρακτηριστικά το αγόρι φαίνεται να είναι αλλοδαπός, πιθανότατα αραβικής καταγωγής. Τον ακολουθεί σε μια, κατά τη γνώμη του, «τυφλή» γωνία στο τέλος της οδού Διογένους.

Στο σημείο όμως αυτό υπάρχει κάμερα ασφαλείας που καταγράφει σε εικοσιτετράωρη βάση. Εκεί ασελγεί στο αγόρι, μέχρι που ο θόρυβος από τα βήματα ενός διερχόμενου τον κάνει να φύγει. Δευτερόλεπτα αργότερα στο βίντεο φαίνεται ο διερχόμενος να περνά μπροστά από την κάμερα και λίγο αργότερα ο νεαρός να ακολουθεί τον ιερωμένο.

 

Η ομάδα του astinomiko.gr σκέφτηκε πολύ για τη δημοσίευση αυτού του οπτικού υλικού. Η απόκρυψή του όμως θα ήταν αντίστοιχη με την συμπεριφορά οποιουδήποτε πολίτη βλέπει ένα συμβάν, γνωρίζει κάτι και δεν μιλά ποτέ.

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει καμία σημασία το γιατί ο νεαρός και κάτω από ποιες συνθήκες δέχθηκε να υποκύψει στις ορέξεις ενός ηλικιωμένου άνδρα. Ειδικά όταν ο ασελγός φέρει το Σχήμα…

Πηγή: astinomiko.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα