Τρίτη, 05/07/2022 | 02:21

Απάτη με ετοιμοθάνατο που χαρίζει 950.000 ευρώ – Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες

274 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/02/2021, 4:14 μμ | 0 σχόλια

 

Μια παράξενη υπόθεση εκτυλίσσεται καθώς στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία επιχειρήσεων της πόλης φτάνει ένα περίεργο μήνυμα.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα, πρόκειται όπως γράφει στο σημείωμα για έναν ετοιμοθάνατο ηλικιωμένο, που θέλει να κάνει δωρεά 950.000 ευρώ για ένα κατασκευαστικό έργο!

Μάλιστα το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα, συνοδεύεται και από φωτογραφίες του άρρωστου ηλικιωμένου, όπως γράφει το tempo24.grΤο μήνυμα φαίνεται ότι έχει συμπεριλάβει στις αποστολές του, μεταξύ άλλων και πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης. Προφανώς πρόκειται για μία ακόμη απάτη, του διαδικτύου, όμως σε κάθε περίπτωση χρειάζεται προσοχή!

Tο μήνυμα έχει ως εξής:

Γεια σας ή Καλησπέρα όταν διαβάζετε το μήνυμά μου,

Το όνομά μου είναι …., 66 ετών και είμαι πολύ άρρωστος.

Λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία μου και την τρέχουσα κατάσταση της υγείας μου, σκέφτομαι να κάνω μια δωρεά εννιακόσια πενήντα χιλιάδων ευρώ (950.000 €) που είχα κρατήσει για ένα κατασκευαστικό έργο.

Θα σας ευχαριστήσω που θα σας δώσω αυτά τα χρήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιχείρησή σας, στα έργα σας και στην εκτέλεση έργων καλής θέλησης.

Θα ήθελα ένα μέρος όλων αυτών των χρημάτων να καταβληθεί σε διάφορους συλλόγους, ορφανά και κέντρα βοήθειας αστέγων.

Υποφέρω από καρκίνο του εγκεφάλου, ο θεράπων ιατρός μου μόλις με πληροφόρησε ότι οι μέρες μου αριθμούνται λόγω της υποβαθμισμένης κατάστασης της υγείας μου.

Σύμφωνα με όσα μου εξήγησε ο γιατρός, μια μπάλα πέφτει επί του παρόντος στο εγκεφαλικό μου κλουβί, έχω αυτήν την ασθένεια για περισσότερα από 4 χρόνια.

Η πρώτη μου κόρη Carina πέθανε από επιληψία και δεν είχα άλλα παιδιά, μετά ο σύζυγός μου πέθανε το 2015 από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 71 ετών.

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, κατά τη διάρκεια ενός μικρού περιπάτου στις χαμένες στιγμές μου στο Διαδίκτυο βρήκα τη διεύθυνση email σας! Και τότε αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας πω για το έργο μου.

Ο συμβολαιογράφος μου θα φροντίσει να σας κάνει να υπογράψετε τα επίσημα και νομικά έγγραφα της δωρεάς, καθώς και να στείλετε τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σας ζητώ να το αποδεχτείτε γιατί είναι ένα δώρο που σας δίνω και ότι χωρίς να ζητήσω τίποτα σε αντάλλαγμα, γιατί τα έργα μας θα παραμείνουν όταν μας πέσει η κουρτίνα του θανάτου.

Παραμένω με την ελπίδα να σε διαβάσω.

Είθε η Ειρήνη και το Έλεος του Θεού να είναι μαζί σας.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα