Παρασκευή, 01/07/2022 | 21:10

Τα “τυχερά” του να είσαι Δήμαρχος: Συνάντηση Γεωργάκου με τη… Θεάρα Ζέττα Μακρή!

335 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/01/2021, 8:07 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η γοητεία σε κάθε έκφανση κάνει όλες τις δραστηριότητές μας πιο εύκολες και δράττουμε με μεγαλύτερη όρεξη και σε πιο ωραίο κλίμα.

Κι αυτά δεν τα σημειώνουμε εμείς, τα έχουν σημειώσει … εκατοντάδες χρόνια πριν προσωπικότητες όπως ο Σιγκμουντ Φρόιντ.

Ένα από τα πολύ ωραία του Φρόυντ ήταν το ακόλουθο: Η γυναίκα θα πρέπει να μαλακώνει αλλά όχι να αποδυναμώνει τον άντρα.

Είναι δυνατόν να συναντάς μια γοητευτική γυναίκα όπως η Ζέττα Μακρή και να μη μαλακώνεις; Να μην ηρεμείς; Σου διώχνει όλες τις έννοιες, όλο το άγχος και όλα μοιάζουν πιο εύκολα…

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του είχε την ευκαιρία να συναντήσει την υφυπουργό υγείας Ζέττα Μακρή που εκτός από αξιόλογη πολιτικός είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα!

Το να έχεις συναντήσεις με ωραίο κόσμο για την διεκπαιρέωση σημαντικών ζητημάτων, είναι ευχάριστο γιατί… “ανοίγει η καρδιά σου” όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Η συνάντηση με ωραίο κόσμο της πολιτικής σε κεντρικό επίπεδο είναι στα… τυχερά των αρμοδιοτήτων του να είσαι δήμαρχος!

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του δήμου Πρέβεζας για τη συνάντηση

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου με την αρμόδια Υφυπουργό για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση κα Ζέττα Μακρή

 

Το Πρωί της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Πρέβεζας πραγματοποίησε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων συνάντηση με τη νέα Υφυπουργό κα Ζέττα Μακρή. Το πλαίσιο της συνάντησης εργασίας ο Δήμαρχος Πρέβεζας παρουσίασε στην Υφυπουργό μια συνοπτική εικόνα της κατάστασης των σχολικών κτιριακών υποδομών και της λειτουργίας αυτών, όπως αυτές εμπίπτουν στις Δημοτικές αρμοδιότητες, καθώς παρουσίασε και ανέλυσε τις προτεραιότητες και ανάγκες που έχει ο Δήμος για νέες εξειδικευμένες σχολικές υποδομές, όπως για παράδειγμα το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας. Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τις δύο πλευρές να συνταυτίζονται σε μια σειρά θεμάτων και αναγκών για την άρτια λειτουργία και τον εκσυγχρονισμό της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τέλος, ο κ. Γεωργάκος αφού συνεχάρη την Υπουργό για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στη σπουδαία της νέα αποστολή που της εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και της εξέφρασε την ανοιχτή πρόσκληση να επισκεφθεί την Πρέβεζα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα