Πέμπτη, 11/08/2022 | 17:09

Πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης να λειτουργήσει όλη η αγορά, με κανόνες

298 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/01/2021, 11:25 πμ | 0 σχόλια

 

 

Να ανοίγουν τα μαγαζιά και να λειτουργήσει ξανά το λιανεμπόριο την άλλη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, θέλει το υπουργείο Ανάπτυξης. Όπως αποκάλυψε μιλώντας το πρωί της Τρίτης (12.01.2021) στον ΑΝΤ1 ο γγ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, θα προταθεί να ανοίξουν στις 18 του μήνα με τη μέθοδο click in shop, τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας.

 

Πρόκειται για καταστήματα που παραδοσιακά κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου τους την περίοδο των εκπτώσεων, η οποία ξεκίνησε ήδη από χθες (11.01.2021) τόνισε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Την τελική απόφαση, φυσικά, θα πάρουν οι αρμόδιοι αφού πρώτα η πρόταση για τα μαγαζιά συζητηθεί από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, που θα εξετάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα και θα αποφασίσει αν πρέπει να δώσει το ΟΚ για το άνοιγμα του λιανεμπορίου ή όχι. Αν δοθεί το «πράσινο φως», θα το ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον γγ, υπάρχει πρόταση από την πλευρά του υπουργείου να λειτουργήσει όλη η αγορά με τους απαραίτητους κανόνες, καθώς κάποια στιγμή θα πρέπει να συμβαδίσει η λειτουργία της αγοράς με την πανδημία, καθώς έχει αποδειχθεί πως όταν τα μέτρα τηρούνται δεν υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα