Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:53

Πρέβεζα: Το Κομιτάτο ξεκίνησε το τηλεοπτικό -διαδικτυακό Καρναβάλι!

739 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/01/2021, 10:20 πμ | 0 σχόλια

 

Ήταν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα και λόγω Covid, αλλά ήταν και άβολο αφού πρόσφατα έφυγαν πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα από τη ζωή, που όμως είναι βέβαιο ότι θα μας ενθάρρυναν να αναλάβουμε πολιτιστικές πρωτοβουλίες μέσα στο Καρναβάλι.

Μέσα από το CINEMATICON TV (Ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα Αθανασόπουλο), με πλάνα του atpreveza.gr μια παρέα που συνδέεται 16 χρόνια τώρα με την ιστορία του Κομιτάτου αλλά και κάποιον κόσμο που δικαιολογημένα απουσίαζε έκανε την “Εισαγωγή στο Καρναβάλι του 2021” από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Ευχαριστήσαμε μέσα από ζωντανή μετάδοση από το Youtube (παρακάτω θα δείτε το λινκ, για σας που δεν παρακολουθήσατε την πρώτη του Κομιτάτου στο Καρναβάλι του 2021) τους Αντιδημάρχους Πρέβεζας Γιάννη Δαρδαμάνη ( υπεύθυνος και για τον cobid-19 στο δήμο Πρέβεζας), Λεωνίδα Αργυρό, τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν θετικά στο φετινό μας εγχείρημα για να στηρίξουν το φετινό διαφορετικό Καρναβάλι που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Κατά Αλφαβητική σειρά στην “Εισαγωγή του Καρναβαλιού 2021 από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας” συμμετείχαν Κόκκαλης Σπύρος, Παπαδιώτης Σπύρος, Πλέουρας Σπύρος, Προβατάς Κώστας, Τσούνης Θωμάς. Τα μηνύματα ήταν και συνεχίζουν να είναι συγκινητικά από τον κόσμο στην επίσημη “πρώτη” του Κομιτάτου για το Καρναβάλι του 2021 που ξεκίνησε στην Πρέβεζα.

 

Μιλάμε για συγκλονιστική-συγκινητική συμμετοχή του κόσμου στο τηλεοπτικό-διαδικτυακό Καρναβάλι 2021, του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο παρακάτω λινκ

https://www.youtube.com/results?search_query=%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%BF+%CF%80%CF%81%CE%AD%CE%B2%CE%B5%CE%B6%CE%B1%CF%83

 

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας λόγω των ειδικών συνθηκών ξεκίνησε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου ένα τηλεοπτικό- διαδικτυακό Καρναβάλι γεμάτο κέφι, χαρά, ζωή! Γιατί το Καρναβάλι είναι ζωή!

Πως μπορείτε να συμμετέχετε; Δημιουργήστε  το δικό σας Αποκριάτικο βίντεο με τις στολές σας, με έναν αποκριάτικο χορό, ένα Αποκριάτικο σκετς, ή ένα μικρό βίντεο-σκετς, από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο.

Ήδη από παρεές έχουν ξεκινήσει μικρά  κωμικά βίντεο που έχουν αναφορά στο ελληνικό κινηματογράφο (από το youtube οι επιλογές) οι εντατικές πρόβες για να προλάβουν τις ημερομηνίες.

Ανοιχτή πρόσκληση υπάρχει σε συλλόγους, μουσικά σχήματα , σε χορευτικά σχήματα, σε θεατρικές ομάδες  που θέλουν να συμμετέχουν στις φετινές διαδικτυακές Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, δημιουργώντας το δικό τους βίντεο-κλιπ, το δικό τους σκετς! (όσοι-όσες τραβήξουν βίντεο με κινητό, το κινητό να είναι στο πλάι)

Εσείς που θα δημιουργήσετε το βίντεό σας, για να το συμπεριλάβουμε στις τηλεοπτικές διαδικτυακές αποκριάτικες μεταδόσεις μας, θα πρέπει να το έχετε ολοκληρωμένο μέχρι την 10η Φεβρουαρίου. Αφού το ετοιμάσετε θα το στείλετε με email στην παρακάτω διεύθυνση:

krom_knifedge@yahoo.com

 

Με ευλαβική προσοχή στην τήρηση των μέτρων, δημιουργούμε και σε συνθήκες Πανδημίας, πολύ απλά επειδή…

«Το Καλό το… Κομιτάτο, ξέρει κι άλλο Καρναβάλι»

Καλό Καρναβάλι σε όλους και σε όλες.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα