Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:10

Πρέβεζα: Συνάντηση εργασίας της “Ανάπτυξη Τώρα” με τον βουλευτή Κώστα Μπάρκα

675 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/01/2021, 2:08 μμ | 0 σχόλια

 

 

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021,  αντιπροσωπεία της  ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα”   με τον βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα.

Ο κ. Μπάρκας, λόγω της πρόσφατης εμπειρίας του ως Υφυπουργός στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε τον κ. Νίτσα  και τους συνεργάτες του για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι Δήμοι, καθώς η κρίση στην εργασία αναμένεται να “χτυπήσει” και το Δήμο Πρέβεζας.

Οι κ.κ. Μπάρκας και Νίτσας αναφέρθηκαν στον νέο εκλογικό νόμο στην αυτοδιοίκηση και αντάλλαξαν απόψεις για τα ζητήματα που θα δημιουργηθούν από την κατάργηση της απλής αναλογικής, ενώ συζήτησαν εκτενώς πάνω σε θέματα αιχμής του Δήμου Πρέβεζας που έχουν να κάνουν με τους οδικούς άξονες, το νέο ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης, το “Αντώνης Τρίτσης”, τη διεκδίκηση ενός νέου Νοσοκομείου και μουσικού σχολείου κ.α.

Ο κύκλος συναντήσεων εργασίας της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” θα συνεχιστεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα